Sceptyczny entuzjasta
Posiadacz elektryka
Ja tymczasem około 4 miesięce po wizycie w sprawie 'klikania' przy skręcie i wymianie dolnych wahaczy musiałem dokonać kolejnego zgłoszenia. Przednie zawieszenie zaczęło dość mocno popiskiwać 😐
Też czekam na zamknięcie aktualnego zgłoszeniaTeż zauważyłem "klikanie" przy maksymalnym skręcie w lewo lub prawo. Ja natomiast muszę czekać na zgłoszenie bo przy otwartej wizycie (oczekująca) nie można wrzucić kolejnej, a jak chcesz dodać do obecnej coś nowego to wywala termin na kolejny miesiąc do przodu. Także wszystko w swoim czasie![]()
To trzymam kciuki bo ja ma 07.07, ale to już 3 przesunięcie...Też czekam na zamknięcie aktualnego zgłoszenia. Już 20.06! Chyba że (znowu) przełożą ;-)
Umawiałem parę dni temu i mam na 25 lipca. Pewnie już SuC będzie gotowy. Nie trzeba się będzie gdzieś bujać na ładowanie przed powrotem 😃W mojej ocenie serwis najlepiej umawiać na okres 1 połowy kwartału bo potem się robi zatwardzenie a na koniec sraczka. czekałem tylko dwa tygodnie na serwis.
Haha, też mam 25 lipca, a umawiałem jakoś w maju. 🤣Umawiałem parę dni temu i mam na 25 lipca.
Może dlatego, że u mnie może to być pierdoła, bo cośtam w zawieszeniu popiskuje. Mam taką nadzieję przynajmniej.Haha, też mam 25 lipca, a umawiałem jakoś w maju. 🤣