Szklany dach - upał

ciastek

Pionier e-mobilności
no cóż rozumiem że tylko ja mam taki problem
Nie jesteś sam! Niestety jedyne rozwiązanie jakie mi przychodzi to
IMG_3574.jpeg

lecz musiałbym się też wyposażyć w dywaniki Rezaw Plast https://forum.elektrowoz.pl/threads/wycieraczki-gumowe-do-tesla-3.2554/post-54517 . ;)

EDIT: Ech, spoźniłem się. https://forum.elektrowoz.pl/threads/szklany-dach-upal.4016/post-102846

tomA

Posiadacz elektryka
jesli ktos ma klapki na oczach i jest zamkniety na argumenty i na kazda merytoryczna krytyke reaguje: a ty sie nie znasz, musk to osobiscie wymyslil i poswiecil - jest dla mnie "wyznawca" czy fanbojem - a na poczatku tego forum bylo to czeste

ale jesli w dyskusji uzywa argumentow a nie na niskiego lotu przytyk osobistych - witaj na pokladzie przyjacielu - chetnie powymieniam sie argumentami

a na zaczepki j.w. reaguje ze spokojem i godnoscia osobista :)

i brawo dla ciebie - i dopuki dopuszczasz do siebie argumenty zo to czy tamto dziala zle lub ze mogloby byc zrobione lepiej - nikt nie zarzuci ci fanbojstwa
proszę piszcie gramatycznie poprawnie - a jak nie potraficie to używajcie słownika automatycznego bo czytają to dzieci i potem mamy za dużo analfabetów - dopóki się pisze przez 'ó'

krzyss

Pionier e-mobilności

Olecki

Pionier e-mobilności
CZy idąc tym tropem, jeśli w zimie jest -10 na zewnątrz to w aucie ustawiamy 0? ;)
Jak jeździsz samochodem w grubej kurtce, szaliku, ciepłych rękawiczkach i czapce to generalnie tak, o ile uda ci się tyle ustawić na panelu ogrzewania :). Powyżej 10 stopni różnicy organizm doznaje szoku termicznego.

Michal

Moderator
a ty sie nie znasz, musk to osobiscie wymyslil i poswiecil -
Gdzie ktoś cokolwiek takiego napisał? Pokaż jeden przykład kłamczuchu. Napisać można wszystko tak jak powiedzieć ale później poprzeć dowodami to już nie tak łatwo.
Nie mogę normalnie jak można posuwać się do kłamstw, żeby tylko w swojej chorej głowie udowodnić samemu sobie, że to nie ja jestem hejterem, tylko "oni" fanbojami.

Aha i "Ciebie" pisze się z wielkiej litery...

Pabloss

Posiadacz elektryka
i brawo dla ciebie - i dopuki dopuszczasz do siebie argumenty zo to czy tamto dziala zle lub ze mogloby byc zrobione lepiej - nikt nie zarzuci ci fanbojstwa
Oczywiście że dopuszczam i sam uważam, że nie wszystko jest idealne, ale na razie widzę więcej + niż - w Teslach. Dopiero teraz jako właściciel i użytkownik "widzę" ile nieprawdy pisano i pisze się o Teslach. Na przykład że autem elektrycznym nie da się jeździć w długie trasy - hehehhe co za bzdura. Ostatnio zrobiłem trasę Polska - Holandii - Polska i powiem tylko tyle DA SIĘ. Ładowania (korzystałem z SC) to "bajka". Czasu nie zabiera i takie przerwy jak na ładowanie to robił bym sobie jadąc spalinówką. Ale to nie wątek o tym - przepraszam. Nie znaczy to, że Tesla nie ma wad, ale jest ich stanowczo mniej niż zalet.

Sceptyczny entuzjasta

Posiadacz elektryka
no wlasnie - juz przekreciles moje slowa - ja nie zagladam na forum tesli, ale zagladam na forum samochody elektryczne do dzialu tesli

a czy jest to jakos prawnie usankcjonowane ze wlascicielom innych marek nie wolno wypowiadac sie na tematy dotyczace tesli?

czy stwierdzenie ze sa dwie plcie tez cie obraza?

i tu sie zgadzamy - to sa dobre samochody, czy najlepsze elektryki? - nie wiem bo nie znam wszystkich marek na swiecie, ale - jesli moim zdaniem zoj jest tam zrobione/wymyslone do dupy to to mowie, a potem fanboje wyzywaja sie na mnie ze jak tak mozna ...:D

oj ma - fanbojstwo twierdzi ze wszystko co musk wymyslil jest najlepsze, wyprzedza czasy a jak nie pasujesz do narracji to robimy ci wjazd na chate....

mam neutralne podejscie do samochodow - jezdze francuzem bo nie musialem czekac 9 miesiecy na inna marke
ale jakby bylo inaczej - mozliwe ze mialbym w stopce jakas kie albo leafa czy huydaia

o - i to jest obrazliwe i ociera sie o fanatyzm - klaszcz z nami albo wypier....j?
Ciekawe podejście, to że ktoś trzyma głowę w czyjejś d.... obraźliwe nie jest, ale zasugerowanie powrotu na forum o brzydalach jest. Czy tam dział forum, jak już masz się czepiać szczegółów. Nikt klaskać nie każe, ale pogardliwe wypowiadanie się o całej grupie ludzi zbyt uprzejme nie jest. Popisałeś się buractwem i tyle.

Co do płci to są tylko dwie, a dodatkowo to nie mój samochód wygląda od frontu jakby go ktoś wk...ił użyciem złego zaimka.