lookash_c
Pionier e-mobilności
Daj znać gdzie, może podjadęAutor pracuje w studiu z Białegostoku , maja około 50 sztuk nowych aut. Jutro będę coś więcej wiedział
Daj znać gdzie, może podjadęAutor pracuje w studiu z Białegostoku , maja około 50 sztuk nowych aut. Jutro będę coś więcej wiedział
Haha i gdzie on te 50 Tesli zmieścił, w ogródku? A może na parkingu pobliskiego cmentarza? 🙃 Logistyka 50 samochodów to masakra, jakaś ściema.Zabłudowska 1
15-585 Białystok
Moto Duch
Jak z nim pisałem to napisał mi ze wie o 50 sztukach które do niego trafiaHaha i gdzie on te 50 Tesli zmieścił, w ogródku? A może na parkingu pobliskiego cmentarza? 🙃 Logistyka 50 samochodów to masakra, jakaś ściema.
No to chyba trochę słabo wybrali firmę która ma przywrócić samochody do stanu fabrycznie nowego, skoro gość na Facebooku pyta innych czym to zrobićJak z nim pisałem to napisał mi ze wie o 50 sztukach które do niego trafia
Daj znać gdzie, może podjadę![]()
Może się wycykał, a pewnie ma jakąś umowę, o nie upublicznianiu?Mojego vinu nie ma u niego . Ma cała listę która ma trafić do niego wiec czekamy dalej