Odbiór Tesli jakie dodatki?

Szatan

Posiadacz elektryka
Hey właśnie do mnie zadzwonili, że mój SR+ będzie gotowy do odbioru w połowie sierpnia.
Możecie napisać jakie dodatki warto wziąć z serwisu? Chcę od razu zamówić od nich bagażnik dachowy (2100 + 200zł za instalację)
Ładowarkę Gen3 do garażu
Jest coś jeszcze co warto by rozważyć? Będę jechać z Trójmiasta więc chce się upewnić, że wszystko co warto mieć wezmę od razu.

krzyss

Pionier e-mobilności
Hey właśnie do mnie zadzwonili, że mój SR+ będzie gotowy do odbioru w połowie sierpnia.
Możecie napisać jakie dodatki warto wziąć z serwisu? Chcę od razu zamówić od nich bagażnik dachowy (2100 + 200zł za instalację)
Ładowarkę Gen3 do garażu
Jest coś jeszcze co warto by rozważyć? Będę jechać z Trójmiasta więc chce się upewnić, że wszystko co warto mieć wezmę od razu.
A potwierdzili Ci ze maja Gen3? Bo mi ciagle nie chca sprzedac :(

Szatan

Posiadacz elektryka
Powiedział, że można zamówić Gen 3 trzeba z serwisem gadać, ja mam dopiero w połowie sierpnia odbiór a według oryginalnego zgłoszenia miało być w listopadzie,
Co ciekawe można zamówić TM3 z hakiem ale telefonicznie i wtedy się czeka +3 miesięcy na wyprodukowanie takiej wersji.
Ja chciałem na rowery bo łatwiej zdjąć/założyć ale zamówię railingi dachowe co mi się przyda do wożenia deski od kitesurfingu.

Darkoblues

Zadomawiam się
dywaniki gumowe to tez bym nabył bo te oryginalne to po 5 tyś km już słabo wyglądają po stronie kierowcy. Może ktoś pochwali się i poleci jakie kupić (raczej nie te za 225USD)

danielm

Pionier e-mobilności
dywaniki gumowe to tez bym nabył bo te oryginalne to po 5 tyś km już słabo wyglądają po stronie kierowcy. Może ktoś pochwali się i poleci jakie kupić (raczej nie te za 225USD)
ja mam https://www.olx.pl/d/oferta/tesla-m...-gumowych-frogum-proline-3d-CID5-IDGLIUG.html i jestem zadowolony. zwłaszcza że dostałem od pośrednika. jedynym minusem jest to że tylne są w całości więc trudniej je wyjąć do czyszczenia bez wcześniejszego odkurzenia