Be Charge

Kmicin

Zadomawiam się
Miałem przyjemność 1 raz korzystac z Orlen, napewno ostatni. Jechałem z Niemiec do Ilawy prawie 900km, wcześniej supercharger oczywiście przyjemność. Na orlenie(Mop krzyzowniki) walczyliśmy z Panem z Enyaq z podłączeniem, zrywało co 2 min połączenie a prędkość skakała od 22 do 54... mimo że była to setka. Zamiast stać 25 min, musiałem stać ponad godzinę i może z 15% podładowałem. Zmiana trasy nadrobione kilometry i kierunek Ciechoconek supercharger.

consigliero

Pionier e-mobilności
Z tego co widzę to tylko Ionity a najbliżej na Słowacji to Lidl. No ale żeby za 20 EUR jechać do Bardejowa to chyba raczej nie. Dla mnie wybór jest jeden, jadąc za granicę wykupię na 3 miesiące, bo tyle obecnie trwa umowa, WeCharge, abonament to tylko 60 PLN

krzyss

Pionier e-mobilności
Z tego co widzę to tylko Ionity a najbliżej na Słowacji to Lidl. No ale żeby za 20 EUR jechać do Bardejowa to chyba raczej nie. Dla mnie wybór jest jeden, jadąc za granicę wykupię na 3 miesiące, bo tyle obecnie trwa umowa, WeCharge, abonament to tylko 60 PLN
A mozna to kupic majac tesle ? ;)

Jaceq

Pionier e-mobilności
Przy odrobinie chęci :)
Gdy kiedyś coś próbowałem to aplikacja chciała ode mnie nr VIN. Czyli zgaduję, że trzeba sobie taki zdobyć? Nie lubię takiego kręcenia. Chyba, że jest jakiś legalny sposób?

consigliero

Pionier e-mobilności
Podobno od jutra mają być niższe ceny na Ionity