Nowy interfejs użytkownika

danielm

Pionier e-mobilności
Jeszcze raz napiszę : trzeba się oswoić .. To tak właśnie jest i nikt tak nie ma w innych markach. Tam to albo poważnie, czasem drogo i też upierdliwie, a tu mamy zabawę i lepiej tak do tego podejść, bo inaczej skończy się to jak u kilku - szukaniem po internecie kto ma gorzej i dla czego i po co. Miłej zabawy:)
no jest zabawa jak wypuszczają jeden soft we wtorek a w środę już kolejny bo ten wtorkowy mógł spowodować jakieś problemy :)

tokwi

Pionier e-mobilności
no jest zabawa jak wypuszczają jeden soft we wtorek a w środę już kolejny bo ten wtorkowy mógł spowodować jakieś problemy :)
Od wielu lat nie jarały mnie już samochody. Przestały.
Realizując potrzebę jednoosobowego transportu osobistego do 30km prawie zawsze, przez cały rok, w deszcz i śnieg wybierałem rower.
TM3 to jest taka puszka, która cieszy i nieustannie wzbudza emocje.
Idę sprawdzić Sky Force Reloaded, bo właśnie się skończył update no i czekam na kolejny z nowym UX :)

cooler

Pionier e-mobilności

turtleonsnb

Nowy na Forum
Jeśli działa od xboxa to taki bym kupił, najbardziej uniwersalny bo działa na konsoli, kompie, telefonie no i wychodzi na to, że w samochodzie też.

tokwi

Pionier e-mobilności
Jeśli działa od xboxa to taki bym kupił, najbardziej uniwersalny bo działa na konsoli, kompie, telefonie no i wychodzi na to, że w samochodzie też.
Ja wygrzebałem ponad 20 letni pad - jeszcze z Windows 95.
Co ciekawe dzila zarówno w trybie cyfrowym i analogowym.
To tylko znaczy, ze Tesla nie traci energii na pisanie własnych zamkniętych driverów tylko bierze uniwersalne sterowniki. Podobno działają wszystkie pady oprócz PS3. Oczywiście po przejściówce na USB-C.

Ale największy cymes to jest z tym ze nowa gra działa w trakcie jazdy - w sam raz update na wakacje.

Last edited: