wiktor
Posiadacz elektryka
"składa się nawet z 17 …”
No tutaj jest napisane już ze jest warunek. Tylko weź to zauważ
"składa się nawet z 17 …”
Tu nawet nie chodzi mi o konkretne szczegóły ale kwestie podejścia bo ewidentnie kupuję kota w worku za 211 tys. zł w moim przypadku.
Gratuluję niemniej byłby zobowiązany za odpowiedź czy z autem dodana była ładowarka domowa typu cegła czy też sam kabel to ładowarek publicznych?Ja już dzisiaj swoją TM3 2024 odebrałem, w salonie powiedzieli mi, że jest to pierwszy odbiór w Polsce 😁View attachment 14067
No właśnie. To nawet nie jest warunek tylko jakaś forma stopniowania. Oczywiście można zrobić całą układankę z logiki i się wykształcić że modele są teraz tylko 2 i jeżeli użyto słowa "nawet" 17 głośników to przy mniejszym akumulatorze i jednym silniku nie będzie żadnego subwufera (a może jednak będzie) i głośników będzie tylko 9 o czym nikt nie wspomniał. I przeprowadzaj tu gruntowną weryfikację tego co mówi sprzedawca.No tutaj jest napisane już ze jest warunek. Tylko weź to zauważ![]()
Na infolinii mogą wciskać taki sam kit jak w Ząbkach więc będę bardzo zobowiązany za niezależną informacje klienta;-)Zapytać się na infolinii Tesli jeżeli potrzebujesz potwierdzenia, albo ja ci jutro dam znać jak odbiorę .
W Tm3 SR nie ma suba, w miejscu suba jest taka gąbka maskująca widac w bagażniku na podszybiu.No właśnie. To nawet nie jest warunek tylko jakaś forma stopniowania. Oczywiście można zrobić całą układankę z logiki i się wykształcić że modele są teraz tylko 2 i jeżeli użyto słowa "nawet" 17 głośników to przy mniejszym akumulatorze i jednym silniku nie będzie żadnego subwufera (a może jednak będzie) i głośników będzie tylko 9 o czym nikt nie wspomniał. I przeprowadzaj tu gruntowną weryfikację tego co mówi sprzedawca.
Ale jak zweryfikować prawdziwość stwierdzenia sprzedawcy, że wraz z autem będzie przenośna ładowarka a nie kabel?
Jest na stronie. Trzeba wejsc w funkcje wnetrza przy zamawianiuNie ukrywam, że widząc ten wpis czuję się mocno oszukany przez sprzedawców w Ząbkach. Składając zamówienie pytaliśmy sprzedawcę o audio i przekonywał, że w wersji Highland zestaw audio będzie identyczny w SR i LR co różni go od dotychczasowych wersji. Gdybyśmy wiedzieli, ze trzeba użyć do tego aplikacji aby sprawdzić to bylibyśmy mądrzejsi. Na stronie niestety nie ma takowych informacji