AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
W wersji Highland, klapa się otwiera minimalnie niżej jak w starej, jest to wynik innych siłowników.

To słabo bo przydzwoniłem w narożnik który chyba przed liftem był bardziej wycięty ze względu na lampy tylne w innym kształcie ale tej kwestii nie jestem na 100% pewien. Szkoda, ze bagaznik nie otwiera się mocniej o jakieś 10 cm dla mnie (i pewnie 20 cm dla reszty).

inter

Pionier e-mobilności
Po otwarciu pchasz klape do góry do położenia, które Ci pasuje i zapisujesz to położenie
Trochę to dziwne, bo niektórzy zgłaszają, że siłowniki są tak silne że ciężko ruszyć klapą.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Po otwarciu pchasz klape do góry do położenia, które Ci pasuje i zapisujesz to położenie
normalnie fizycznie - nic ni połamię?

nabrU

Moderator
normalnie fizycznie - nic ni połamię?

Oczywiście z wyczuciem, nic na siłę... Poczujesz, że dalej do góry już nie idzie.

Trochę to dziwne, bo niektórzy zgłaszają, że siłowniki są tak silne że ciężko ruszyć klapą.

Nie wiem, moja porada dotyczy 'starej' budy, a tam był jeden siłownik klapy

gim-kg

Pionier e-mobilności
Ten pendrive jest troche głupio umieszczony bo zasadniczo dyskwalifikuje codzienny użytek całego schowka. Jakby nie można go było umieścić gdzieś w dyskretnym miejscu całkiem gdzieś indziej. względnie już w tym schowku ale tak aby się nie przejmować, że inne rzeczy go wyłamią
U “MyFriend” do poprzedniej wersji można było kupić takie przegrody do tego schowka, pewnie zaraz zrobią do HL.

wiktor

Posiadacz elektryka
Może bierze ograniczenia prędkości z map Google (które ostatnio je pokazują) ?

Nie no zwracam na to uwagę, bo już pisał ktoś o tym, że wg niego źle zaczytuje. A u mnie wszystko czyta dobrze. A jak jest znak zasłonięty to nie zmienia, np. ciężarówka na prawym pasie.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka