Felgi i opony zimowe

ELuk

Pionier e-mobilności
Mi robił znajomy lakiernik przy okazji innej usługi, a kosztem była cena tych mat głuszących, które opisywałem w moim pierwszym poście na tym forum, czyli kilka stówek. ✌️
Można to jednak zrobić w profesjonalnym punkcie zajmującym się caraudio, będzie super i cena też. 😉👍

KrzysztofFly

Moderator
Może faktycznie dobrze by było aby oceniając swój stan zadowolenia, bądź też niezadowolenia z zakupionych opon, podawać dokładniejsze dane, mam tu na myśli głownie rozmiar, producenta oraz dokładne oznaczenie bieżnika i indeksów nośności i prędkości (np. 255/45R19 GOODYEAR UltraGrip Performance+ 104V)

Last edited:

kristof46

Fachowiec
Bez pianki, bo wymiana opon.
Sottozero te same co tesla sprzedaje jako zimówki.
No to jednak nie takie same. Model może i ten sam ale jednak nie jest to dokładnie ta sama opona.
Tesla sprzedaje zapewne (choć nie weryfikowałem) te z homologacją Tesli T0.

Od osoby która pracuje w jednym z Body Shopów dostałem info że jak nie Tesli to dobrze mieć hologację Porsche. Oba warianty powinny być podobnie wyciszone pianką.

Last edited:

Vlad

Nowy na Forum
No to jednak nie takie same. Model może i ten sam ale jednak nie jest to dokładnie ta sama opona.
Tesla sprzedaje zapewne (choć nie weryfikowałem) te z homologacją Tesli T0.

Od osoby która pracuje w jednym z Body Shopów dostałem info że jak nie Tesli to dobrze mieć hologację Porsche. Oba warianty powinny być podobnie wyciszone pianką.
dolkadnie te same to T0 bo z piankom. ale i T0 i zwykle - okropne