To w Stanach, tam inaczej wygląda sprawa.Czy ktoś drążył temat zawieszenia? Mam z grudnia 2021. i ciekaw jestem czy mozna taką zawieche wymienic na tą "poprawioną". Czy to warte zachodu? Naprawde jest wiekszy komfort w nowszych Y?
To w Stanach, tam inaczej wygląda sprawa.
Jeździłem Y z pierwszej połowy 22 i teraz Y z sierpnia 23. Jakoś zauważalnej poprawy nie widzę. Mam nadzieję że za półtora roku poprawiąCzy ktoś drążył temat zawieszenia? Mam z grudnia 2021. i ciekaw jestem czy mozna taką zawieche wymienic na tą "poprawioną". Czy to warte zachodu? Naprawde jest wiekszy komfort w nowszych Y?
Ja mam jeszcze leasing 1,5 roku, także liczę, że dotej pory wyjdzie jakiś lift i wprowadzą te ulepszenia co w 3 oraz zrobią coś z tym zawieszeniem. Lubię jeździć Y, ale nawet berlingo, które kosztowało połowę tesli ma lepsze zawieszenie. Nie piszę, tu o jeździe po jakiś szutrówkach czy innych dziurach, tylko po drogach asfaltowych przy prędkości chyba do 90-ciu. Powyżej tej prędkości już się robi komfortowoA wiadomo kiedy lift bedzie? Czy nowy y?
No to ja mam inne wrażenia, na dziurach na gruntowej drodze pod domem jest słabo i tłumi gorzej, ale poza tym to nie narzekam nigdzie, troszkę twardziej niż miałem w Leonie, ale dalej wg mnie jest fajny komfort.Ja mam jeszcze leasing 1,5 roku, także liczę, że dotej pory wyjdzie jakiś lift i wprowadzą te ulepszenia co w 3 oraz zrobią coś z tym zawieszeniem. Lubię jeździć Y, ale nawet berlingo, które kosztowało połowę tesli ma lepsze zawieszenie. Nie piszę, tu o jeździe po jakiś szutrówkach czy innych dziurach, tylko po drogach asfaltowych przy prędkości chyba do 90-ciu. Powyżej tej prędkości już się robi komfortowo, tylko zasięg mocno maleje.