Co poprawiono.

inter

Pionier e-mobilności
Gdzieś jest film, chyba carwow, 3 kolejne wydania Tesli M3 SR i HL zdecydowanie najsłabiej się rozpędza.
Ostatnio oglądałem film gdzie testujący, miał urządzenie do sprawdzenia przyspieszenia i stwierdził, że między starym i nowy nie ma róznicy.

inter

Pionier e-mobilności
Raczej chyba nie, to po prostu lustra nierównomiernie rozpraszają światło z poszczególnych led. Co nie najlepiej świadczy o konstrukcji reflektora
Tam są reflektory oparte o matryce samsunga. Nic się nie zmieniło w stosunku do starej.

TomRS

Pionier e-mobilności

wiktor

Posiadacz elektryka
No dobraaa a też tak macie, że jak ustawicie wyższą temperaturę np. o 3 stopnie albo mocniej nawiew włączycie o kilka poziomów to odpala się silnik / wiatrak / whatever * prawie jakby "odrzutowiec startował"? Aż mam delikatne wibracje na kierownicy... to normalne? Jak w innych HL to wygląda ?

* niepotrzebne zignorować

Michal

Moderator
No dobraaa a też tak macie, że jak ustawicie wyższą temperaturę np. o 3 stopnie albo mocniej nawiew włączycie o kilka poziomów to odpala się silnik / wiatrak / whatever * prawie jakby "odrzutowiec startował"? Aż mam delikatne wibracje na kierownicy... to normalne? Jak w innych HL to wygląda ?

* niepotrzebne zignorować

wiktor

Posiadacz elektryka

A to forum Y nie zaglądam tam chwilowo, bo nie mam czasu aż tyle :p

inter

Pionier e-mobilności