Czyli Q1 jest pod tym względem wybrakowany. Ciekawe czy można na to powołać serwis... skoro wcześniej było oświetlenie i w Q2 znowu jest.Hmmm… musze sprawdzic, tez chyba nie mam![]()
Kur… dobrze ze kola sa. Jak to jest ze przed liftem mialy, i w 2Q 2021 maja a te z pierwszego nie..Właśnie odebrałem z serwisu TM3. Zgłosiłem m.in. brak oświetlenia nastrojowego w schowkach drzwi. Odpowiedz: „Vehicle is not equipped with pocket light. This feature was not purchased” 😔
To czemu te z Q2 maja znow ?Oświetlenie oficjalnie zostalo zlikwidowane juz w 2020r pod koniec roku, razem z dywanikiem frunka i haczykami na torby. Ale jak zwykle nie do końca byli konsekwentni
Jakos tego nie widzialem, a osw. nastrojowe mam na ekranie i na nogi sie wlaczacHGW? W opisach modeli 2020 bylo wyraźnie o tych brakach, filmiki opisy itd. Ludzie sie wkurzali, a niektórzy nawet pisali że są kable ale nie ma opcji na ekranie nawet jakby tam lampki wstawić. Podobnie jak teraz z pompowaniem fotela pasażera.
Ale po prawdzie to do niczego nie jest potrzebne, bo gdy w kieszeniach jest szmatka, itp rękawiczki to i tak to światło jest zasłoniete. No ale... wiadomo lepiej mieć jak nie mieć
u mnie w SR+ 2019 jest odwrotnie. wszystkie ledy są, nawet podłączone, ale przycisku na ekranie do ambient light nie maJakos tego nie widzialem, a osw. nastrojowe mam na ekranie i na nogi sie wlacza
A to jak sa kable to wystarczy pewnie leda wcisnac… ale drzwi mi sie rozbierac nie chce.