Aplikacja EloCity zwiększa zasięg.

arek92

Nowy na Forum
Dziś rano już poszło, po tym jak wczoraj zrestartowali stację.
Equay fakturkę też mam, a w Elocity kartę podpięta.
Karta Equay i ładowarka budimexowa po zgłoszeniu do Elocity, działa i czekam tylko na pierwszą fakturkę, już pareset kWh załadowane po 1,33zl/kwh🙃
Znacie jakieś inne aplikacje z lepszymi cenami dla ac? :D Może być z abonamentem (fajnie jakby fakturka była), rozważałem też Elii ze względu na niski koszt ac i dc(IONITY) w abo, ale niestety konta na firmę coś nie można założyć.

KrzyCh

Pionier e-mobilności
Elli i niski koszt AC?
Masz może jakieś inne stawki niże te ze strony Elli? Doprecyzuj pls. Bo 0,54€ to jakieś 2,35zł. Toż nawet ZielonąDrogą ma 2,05zł dla przygodnych ssaków. A 1,95zł dla Bezabonamento.

IMG_0312.jpeg

arek92

Nowy na Forum
Elli i niski koszt AC?
Masz może jakieś inne stawki niże te ze strony Elli? Doprecyzuj pls. Bo 0,54€ to jakieś 2,35zł. Toż nawet ZielonąDrogą ma 2,05zł dla przygodnych ssaków. A 1,95zł dla Bezabonamento.

View attachment 15163
Mi akurat na trasach pasuje to IONITY, nie wiem tylko jak stawki zagranicą, w apce mam takie a nie czytałem regulaminu 🙃

Attachments

• IMG_0199.png
    IMG_0199.png
    224,2 KB · Liczba wyświetleń: 12
  • IMG_0198.png
    IMG_0198.png
    188,1 KB · Liczba wyświetleń: 12

adianqo

Nowy na Forum
Karta Equay i ładowarka budimexowa po zgłoszeniu do Elocity, działa i czekam tylko na pierwszą fakturkę, już pareset kWh załadowane po 1,33zl/kwh🙃
Znacie jakieś inne aplikacje z lepszymi cenami dla ac? :D Może być z abonamentem (fajnie jakby fakturka była), rozważałem też Elii ze względu na niski koszt ac i dc(IONITY) w abo, ale niestety konta na firmę coś nie można założyć.
Proszę powiedzcie o czym to jest ja się gubię. Topić jest o aplikacji Elocity a teraz o jakiejś karcie Equay? O co chodzi? To znaczy ze co można zrobić żeby mieć najniższe ceny w Ionity?