Felgi OEM oryginalne zakup

wyrkos

Zadomawiam się
Orentujecie się czy Tesla polska sprzedaje felgi na sztuki - pojedynczo? Konkretnie chciałbym kupić jedną felgę 19 Nova do highland. Nigdzie nie znalazłem używki

Michal

Moderator
Sprzedają, możesz też zamówić w autoryzowanym bodyshopie Tesli i tam może być nawet taniej.

Alex72

Nowy na Forum
A ja mam pytanie dotyczące osłony piasty , dekielka czy jak tam się to nazywa . Czy możecie podać jaki rozmiar jest do felgi 18 highland do kupienia jest 56mm 57mm a i większe widziałem. Chciałem ściągnąć kołpaki i zabezpieczyć jakoś to miejsce. Ktoś na forum pisał że 56mm nie pasuje.

pmlody

Pionier e-mobilności
A ja mam pytanie dotyczące osłony piasty , dekielka czy jak tam się to nazywa . Czy możecie podać jaki rozmiar jest do felgi 18 highland do kupienia jest 56mm 57mm a i większe widziałem. Chciałem ściągnąć kołpaki i zabezpieczyć jakoś to miejsce. Ktoś na forum pisał że 56mm nie pasuje.
Zmierz ;)

JohnyB3

Zadomawiam się
Ja pisałem, że nie pasuje ;-)
Dekielek wystaje na zewnątrz i trzyma się "na słowo honoru" ale wcisnąłem z nadzieją, że nie odpadnie i po kilku tys. km nadal się trzyma.

luk99

Zadomawiam się
Hej, ile kosztują felgi Nova 19", gdybym chciał kupić komplet ? Rozumiem, że pasują do "starej" trójki ? Bardzo mi się podobają i zastanawiam się nad letnimi kołami. 18" zostałyby na zimę z oponami całorocznymi