[KUPIĘ] Tesla 3 po 2021 r.

eimi

Pionier e-mobilności
zobacz od @lukas220

11k ponad budżet, ale ceramika już na aucie i wygląda na zadbany egzemplarz, może warto dopłacić, tym bardziej że cena była sporo wyższa i po dyskusji na forum szybko się urealniła ;)

carinus

Fachowiec
Masz już mocne ciśnienie na zakup tego samochodu w tej chwili? Też się napaliłem żeby swojego Leaf-a zmienić na TM3, ale widzę że rynek zaczyna trochę marudzić i zmuszać producentów do obniżek. Nowe wchodzą, starsze tracą i tak na razie obserwuję co się dzieje, a dzieje się dobrze dla nabywcy.

barpit

Zadomawiam się
Masz już mocne ciśnienie na zakup tego samochodu w tej chwili? Też się napaliłem żeby swojego Leaf-a zmienić na TM3, ale widzę że rynek zaczyna trochę marudzić i zmuszać producentów do obniżek. Nowe wchodzą, starsze tracą i tak na razie obserwuję co się dzieje, a dzieje się dobrze dla nabywcy.
Właśnie nie mam ciśnienia. Do pracy dojeżdżam LEAF-em jedynką i czy kupię teraz, czy za 2 miesiące to nie robi mi różnicy, ale powoli robię rozeznanie. Równocześnie obserwuję rynek niemiecki. Na pewno nic "na siłę" :)

carinus

Fachowiec
Chwilami mam chęć na zakup takiego Leafa I-gen, wstawić baterię 62kW z II-gen i jeździć dalej czekając na dobre okazje.

KrzysztofFly

Moderator
Chwilami mam chęć na zakup takiego Leafa I-gen, wstawić baterię 62kW z II-gen i jeździć dalej czekając na dobre okazje.
"wstawić baterię 62kW z II-gen i jeździć dalej" No jakby nie patrzeć, da się na 62kW przy okazji także jeździć dalej ;).