LR bezwypadkowa z 2022 roku z małym przebiegiem za 150k zł? 😱za jakiś miesiąc będę miał białą LR 2022r w tej cenie
No właśnie jakoś za bardzo atrakcyjnie. Sam się zastanawiam nad zamianą swojeg LR na HL LR i 160-170 to by była dla mnie akceptowalna cena a mam 2021 i 40k przebiegu.Jak dla mnie 150k to mocno atrakcyjnie, pytanie jaki przebieg i jak była traktowana bateria.
17% i 42% dwa lata różnicy i taka rozbieżność? Ogólnie straszna utrata wartości.W internetach są analizy utraty wartości TM3LR, 17% dla 3lat i 42% dla 5lat użytkowania. Podobnie bym wycenił swoją na 170k netto.
Tak bo te analizy są totalnie z dupy bo zakładają pocovidowy wzrost cen przez brak dostępności i do tego w ogóle nie biorą pod uwagę obniżek z zeszłego roku17% i 42% dwa lata różnicy i taka rozbieżność? Ogólnie straszna utrata wartości.
To statystyka, po 5 latach najczęściej auta mają po 100k+ km przebiegu jak nie 150, chyba ptem zależy już indywidualnie od egzemplarza. Ale przynajmniej jest od czego wyjść.17% i 42% dwa lata różnicy i taka rozbieżność? Ogólnie straszna utrata wartości.
Też się z Tobą zgodze, ale skąś EuroTax bierze swoje wyceny podczas ubezpieczeń. Jak ktoś chce kupić elektryka to i zwróci uwagę na krytyczne elementy. Na bank będzie różnica między autem ktore było ładowane 80%DC/20%AC a inna przy aucie ładowanym 80%AC/20%DC.Tak bo te analizy są totalnie z dupy bo zakładają pocovidowy wzrost cen przez brak dostępności i do tego w ogóle nie biorą pod uwagę obniżek z zeszłego roku