Kogo widziałem / widziałam

prebek

Posiadacz elektryka
U mnie to samo, jak żona pod szkołe podjechała to też dzieciaki z klasy syna, tesla, tesla, patrzcie to tesla, wczesniej na bmw zero reakcji. A jeszcze w poprzedniej generacji 7er, 5er, 3er wszystko prawie taki sam design, tylko detalami i rozmiarem się różniły, to można było siódemką za bańkę podjechać i fura jakich wiele.
A spróbuj podjechać niebieskim BMW i4 z zielonymi blachami pod szkołę (technikum).
Jak to 4 na zielonych?
A jak się elektrykykiem robi łutututtuuuuu?

prebek

Posiadacz elektryka
27.03.Trasa Glinka - Węgierska Górka - Bielsko Biała
W Węgierskiej Górce przy rondzie stał przy sklepie biały chyba Y na SB i kawałek dalej niebieska Tesla na blaszkach C...
Jechałem czarną BMW X5 . czyli "niewidoczny"

chess_m

Posiadacz elektryka
6.04. ok 13:10 Wodzisław Śląski u. Rybnicka pozdrowienia dla kierownika białej tesli jadącej od w stronę Rybnika. Ok 13:50 w tym samym miejscu opel Mokka jadący od Rybnika. Ja jechałem białą TM3

nnnnn

Pionier e-mobilności
Dziś jakiś pech z EV, najpierw tesla na S2 zaraz za Warszawą z kapciem lewy przód około 12.30 a później, około 20.20 Renault Megan E-tech RDE... na A4 w rejonie obwodnicy Krakowa, strasznie te EV się psują...

Bronek

Pionier e-mobilności
Hmmm... Regularnie widuję Tesle na SuC Lućmierz, czy powinienem tutaj o tym pisać? 🤔😉
Raczej powinni Ci co byli w Ząbkach ale z innym pytaniem :" Kto kupił tą co stoi na lewo od tamtej?"

PS będzie jak z kamperami , motocyklami .Wraz z przyrostem spadnie moda na pozdrawianie i też tu pisanie .vChyba że jw , kapeć , wypadek lub ładna laska za kierownicą

prebek

Posiadacz elektryka
Pozdrawiam białego Ygreka WE... parkującego na Słowacji w miejscowości Ružomberok

nabrU

Moderator
Nie piszę tu za wiele, bo raczej szansy na Forumowicza u mnie nie ma. Ale wczoraj wieczorem w Southampton mijałem białą TMY na olsztyńskich tablicach NO ;)