Logowanie do NETFLIX'a

Michal

Moderator
Logując z Tesli Amsterdam to standard - tam są esimy rejestrowane. Dlatego czasem mi Canal+Online w aucie działa ok, a innym razem nie chce (jak dany nadawca blokuje transmisje zagranicę) - wtedy przełączenie na wi-fi z telefonu pomaga. A Netflix Teslę ma pewnie w wyjątkach - używam konto w aucie od roku (z 5-8 razy na m-c) i nigdy nic nie było - a użyję u teściów na smart tv i zaraz alerty.
Ja mam jedno auto z Niemiec i tutaj mam niemiecki adres IP - właśnie sprawdzałem.

Michal

Moderator

Michal

Moderator

mart15

Zadomawiam się
a macie podobnie jak ja, że na ekranie dla dzieciaków z tyłu co jakiś czas netflix się wylogowuje i trzeba sie ponownie logować?

inter

Pionier e-mobilności
a macie podobnie jak ja, że na ekranie dla dzieciaków z tyłu co jakiś czas netflix się wylogowuje i trzeba sie ponownie logować?
Próbowałem kilka razy w odstępach kilku dni i pierwsze logowanie wystarczyło, może przypadkowo wylogowują, przy wyłączeniu? Wystarczy przesunąć na dół i znika.

thmwrz

T3SR
Czy mając wykupione konto premium powinny działać strony www w przeglądarce?
Mi działa tylko przez parę minut, potem komunikat nie masz internetu :(

Ratt

Posiadacz elektryka
Czy mając wykupione konto premium powinny działać strony www w przeglądarce?
Mi działa tylko przez parę minut, potem komunikat nie masz internetu :(
Jak masz wykupioną łączność premium (nie konto) to tak. Plus w nawigacji masz np. mapy satelitarne.

thmwrz

T3SR
Jak masz wykupioną łączność premium (nie konto) to tak. Plus w nawigacji masz np. mapy satelitarne.
Łączność premium jest, mapy satelitarne są, NETFLIX działa poprawnie, również Youtube, natomiast strony w przeglądarce po chwili przestają działać.
I co z tym robić... olaboga!

krzyss

Pionier e-mobilności
Łączność premium jest, mapy satelitarne są, NETFLIX działa poprawnie, również Youtube, natomiast strony w przeglądarce po chwili przestają działać.
I co z tym robić... olaboga!
Restartowales auto ?