W którym miejscu podnieśli? Ja widzę obniżkę. To są zwykłe stawki poza promocją "Godziny i weekendy z OZE", która zresztą została przedłużona do 30 czerwca (pn-pt 11:00 - 15:00 i weekendy).PolEnergia właśnie poinformowała o podniesieniu cen od 1 czerwca 2024 z 1.99 za kWH w DC do 2.19.
Normalne ceny na ich stajcach to 1.99. Nie wiem skąd wzięli te wyższe stawki z których nagle obniżają niby.W którym miejscu podnieśli? Ja widzę obniżkę. To są zwykłe stawki poza promocją "Godziny i weekendy z OZE", która zresztą została przedłużona do 30 czerwca (pn-pt 11:00 - 15:00 i weekendy).
Plugshare jest kiepskim źródłem informacji, o cenach też.Normalne ceny na ich stajcach to 1.99. Nie wiem skąd wzięli te wyższe stawki z których nagle obniżają niby.
Zmienili te ceny. Byłem na ich stacji dosłownie 2 dni temu i była normalna cena 1.99zł za DC.Plugshare jest kiepskim źródłem informacji, o cenach też.
![]()
Polenergia eMobility | Sieć ogólnodostępnych stacji ładowania
Budujemy jedną z największych, polskich sieci stacji ładowania pojazdów elektrycznych w Polsce.polenergia-emobility.pl
O, a tutaj grafika sprzed miesiąca:Plugshare jest kiepskim źródłem informacji, o cenach też.
![]()
Polenergia eMobility | Sieć ogólnodostępnych stacji ładowania
Budujemy jedną z największych, polskich sieci stacji ładowania pojazdów elektrycznych w Polsce.polenergia-emobility.pl