Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

gr4d

Fachowiec
Ja również jestem w identycznej w sytuacji - napiszę jak coś się ruszy. Wszystkich oczekujących na info z Wawy zachęcam o wzajemne informowanie się na forum :)
Jedyne info jakie mam to z wtorku, że auto ma być „w połowie przyszłego tygodnia”. Na pytanie czy jest jakaś szansa na tę sobotę padła odpowiedź „raczej nie”.

turbolak

Nowy na Forum
A jest tu jeszcze ktoś kogo leasingodawca nie dostał jeszcze papierów do rejestracji? 🫣

nie ważne, właśnie dostałem informację o rejestracji :)

Last edited:

Kaczor

Zadomawiam się
Info z Katowic. 15 pierwszych samochodów jedzie do salonu. Tylko te 15 osób odbierze teraz auta. Kolejny transport jest przewidywany dopiero na okres między 5 a 10 czerwca. Także ćwiczą naszą cierpliwość.

lukas220

Zadomawiam się
Dobra wiadomość. Otrzymałem telefon z Tesli Katowice, że samochód przyjedzie dzisiaj i jestem umówiony na odbiór w sobotę :)
Świetne info! Kiedy zamawiałaś i czy wcześniej było info w aplikacji?

lukas220

Zadomawiam się
Zamawiałem 22.04. W aplikacji nic wcześniej się nie pojawiło, dopiero po telefonie z Tesli zostały wprowadzone informacje o dacie odbioru.
To świadczy tylko o tym, jaki mają burdello bum bum w organizacji. Ja zamawiałem wcześniej, data odbioru z faktury na 25.05 a samochód ma być w połowie czerwca ;)

inter

Pionier e-mobilności
To świadczy tylko o tym, jaki mają burdello bum bum w organizacji. Ja zamawiałem wcześniej, data odbioru z faktury na 25.05 a samochód ma być w połowie czerwca ;)
Na 6000 szt. które trzeba rozwieść, to i tak dobrze.