Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

lukas220

Zadomawiam się
Kto z Katowic ma już termin odbioru? Może ktoś odebrał? Jeśli tak to proszę o info. Również jeśli chodzi o ewentualne wady. Zastanawia mnie czy problem drgań ( opony, felgi ) dotyczy jeszcze produkcji 2024

Update: pierwsze 7 samochodów jest na miejscu w Libero i są w trakcie przygotowania. Reszta musi czekać. Moja ma przyjechać 4.06

Last edited:

eugtor

Posiadacz elektryka
Dziś mailowo otrzymałem potwierdzenie że dostawa na początku czerwca, odbiór - do ustalenia pod koniec następnego tygodnia. Czekamy...

Edit: chodzi o Tesla Warszawa.

Last edited:

h764t5uhfg987

Nowy na Forum
Kto z Katowic ma już termin odbioru? Może ktoś odebrał? Jeśli tak to proszę o info. Również jeśli chodzi o ewentualne wady. Zastanawia mnie czy problem drgań ( opony, felgi ) dotyczy jeszcze produkcji 2024

Update: pierwsze 7 samochodów jest na miejscu w Libero i są w trakcie przygotowania. Reszta musi czekać. Moja ma przyjechać 4.06

Mi dzisiaj powiedział, że przyjedzie 30.05-05.06 do KTW

CezaryT

Tesla Model 3 Highland LR
w trakcie kontaktu telefonicznego otrzymałem informację, że mój egzemplarz ma dotrzeć do Ząbek 29 maja i w przyszłym tygodniu mam oczekiwać kontaktu z ich strony w celu umówienia odbioru na 31 maja lub 1 czerwca

Piotr G

Tesla Model 3 Highland LR
Dzwoniłem przed chwilą. Planowana dostawa mojego egzemplarza do Ząbek jest na środę przyszłego tygodnia. Jeśli lora dojedzie w miarę wcześnie to będzie możliwość odbioru w tym samym dniu ;)

eugtor

Posiadacz elektryka
Ciekawe ile będzie lawet z samochodami? Ile dostaw będzie? Na razie widzę że dwie