Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

nabrU

Moderator
Te wibracje, to chyba jednak nie przez stanie w transporcie, bo byłby z tym problem w innych Teslach. A z tego co widać przytrafia się to jedynie TM3 HL. A przecież zmienili coś w zawieszeniu Highlanda więc może tu jest 'pies pogrzebany'?

nabrU

Moderator
Ale Y przyjeżdża prosto z DE a 3 płynie przez miesiąc naokoło Afryki.

Nasze (UKejowe) Y płyną z Chin i zero problemów z zawiechą. Więc dla mnie to jest problem Highlanda...

A propos: samochody płyną w wyższym ciśnieniem w oponach.

Jozin von Bazin

Posiadacz elektryka
Jeździłem dzisiaj 3 RWD w Ząbkach, długa jazda próbna. Testowałem specjalnie pod kątem wibracji i żadnych nie było. Testowałem ponad miesiąc temu 3 rwd też w Ząbkach i wibracje były. Podobno mają dwie rwd do testów, szkoda, że zapomniałem spytać handlowca czy sztuka, którą dzisiaj testowałem to ta sama, czy inna. Wg mnie jest to problem jednostkowy, albo problem opon.

KrzysztofFly

Moderator
Czemu? Po poprawce będzie gorzej?
Jest to możliwe, że będzie się bardziej rzucało w oczy, niż ten malutki paproch zatopiony w lakierze, którego zapewne po kilku dniach i tak już nie będziesz zauważał. Skoro zgłosiłeś, to daj sobie jakiś czas do namysłu i jeśli faktycznie będzie Cię to wkurzać, to dasz poprawić.

dannyboy

Nowy na Forum
Słuchajcie czy ja nie umiem w online czy na sklepie Tesli nie da się zamówić Wall Connectora (brak przycisku dodania do koszyka)? PS. czy jak podłączacie auto do ładowania to wentylator głośno chodzi?

gr4d

Fachowiec