Tak, PKO BPPko to rozumiem nasz na myśli Pko BP? Bo ja brałem w Pekao SA
Według info od salonu, najbliższy transport został przeniesiony na wtorek, 4.06. Jutro powinni dzwonić i umawiać się na odbiory.Pytanie do oczekujących na TM3P 2024, czy macie już ustalone terminy odbioru w Ząbkach?
Nie, jedyny orientacyjny termin to ten na fakturze. Ja mam 19.06 w Katowicach na rozdzienskiegoPytanie do oczekujących na TM3P 2024, czy macie już ustalone terminy odbioru w Ząbkach?
A już nie Libero?Nie, jedyny orientacyjny termin to ten na fakturze. Ja mam 19.06 w Katowicach na rozdzienskiego
Od dłuższego czasu się mówi że salon tesli na rozdzienskiego będzie od czerwca i tam już będą odbioryA już nie Libero?
Jak oglądałem testy, to chyba tylko w Y zostało.Możecie mi wyjaśnić jedną rzecz tak z ciekawości... w modelu testowym TM3 HL LR jestem przekonany, że była możliwość ustawienia poziomu rekuperacji (pełzanie, toczenie, zatrzymanie), a w odebranym modelu takiej opcji nie miałem - ani przed aktualizacją systemu ani w wersji 2024.14.9.
Możecie mi tylko potwierdzić, że Tesla zrezygnowała z możliwości ustawiania przez użytkownika tego parametru?
Ten wątek się ciągle powtarza. Dostajesz wszystko co wymagane.Napiszcie proszę co w jakim stanie otrzymujecie samochód podczas odbioru w salonie?
- jaki stopień naładowania baterii ( gdzie się doładowujecie) ?
- czy na wyposażeniu macie gaśnicę / trójkąt i wszystko co potrzebne do legalnej jazdy?
- hak jest zamontowany czy nie ?