Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

lvlthn

Pionier e-mobilności
Pytanie do oczekujących na TM3P 2024, czy macie już ustalone terminy odbioru w Ząbkach?

eugtor

Posiadacz elektryka
Pytanie do oczekujących na TM3P 2024, czy macie już ustalone terminy odbioru w Ząbkach?
Według info od salonu, najbliższy transport został przeniesiony na wtorek, 4.06. Jutro powinni dzwonić i umawiać się na odbiory.

CezaryT

Tesla Model 3 Highland LR
Możecie mi wyjaśnić jedną rzecz tak z ciekawości... w modelu testowym TM3 HL LR jestem przekonany, że była możliwość ustawienia poziomu rekuperacji (pełzanie, toczenie, zatrzymanie), a w odebranym modelu takiej opcji nie miałem - ani przed aktualizacją systemu ani w wersji 2024.14.9.

Możecie mi tylko potwierdzić, że Tesla zrezygnowała z możliwości ustawiania przez użytkownika tego parametru?

inter

Pionier e-mobilności
Możecie mi wyjaśnić jedną rzecz tak z ciekawości... w modelu testowym TM3 HL LR jestem przekonany, że była możliwość ustawienia poziomu rekuperacji (pełzanie, toczenie, zatrzymanie), a w odebranym modelu takiej opcji nie miałem - ani przed aktualizacją systemu ani w wersji 2024.14.9.

Możecie mi tylko potwierdzić, że Tesla zrezygnowała z możliwości ustawiania przez użytkownika tego parametru?
Jak oglądałem testy, to chyba tylko w Y zostało.

mrseba

Kraków
Napiszcie proszę co w jakim stanie otrzymujecie samochód podczas odbioru w salonie?
- jaki stopień naładowania baterii ( gdzie się doładowujecie) ?
- czy na wyposażeniu macie gaśnicę / trójkąt i wszystko co potrzebne do legalnej jazdy?
- hak jest zamontowany czy nie ?

inter

Pionier e-mobilności
Napiszcie proszę co w jakim stanie otrzymujecie samochód podczas odbioru w salonie?
- jaki stopień naładowania baterii ( gdzie się doładowujecie) ?
- czy na wyposażeniu macie gaśnicę / trójkąt i wszystko co potrzebne do legalnej jazdy?
- hak jest zamontowany czy nie ?
Ten wątek się ciągle powtarza. Dostajesz wszystko co wymagane.
Ładowanie zależy gdzie odbiór, ja miałem 13% i nie musiałem doładowywać, blisko do domu.
Dostajesz 150 km do wykorzystania.