Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

inter

Pionier e-mobilności
Chcę zamówić Teslę jakoś na dniach - 3 LR biała standardowe wyposażenie - widzę, że w inventory nie ma - "W tranzycie — wkrótce dostępne". Zamawiać teraz czy czekać aż coś się zmieni?
Dostawy teraz 1x na kwartał, następna pewnie wrzesień. Zawsze możesz zadzwonić i dopytać.

lvlthn

Pionier e-mobilności
Ponawiam pytanie, bo zostałem wprowadzony w błąd, mimo że zanzaczyłem że chodzi o model 2024 PERFORMANCE

Pytanie do oczekujących na TM3P 2024, czy macie już ustalone terminy odbioru w Ząbkach?

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności
Dzisiaj wystawili fakturę do opłacenia - wyszczególniony przebieg auta 30 km. Nie za dużo nakręcili? Ma to znaczenia jeżeli chodzi o dopłatę ?
Nie patrz na przebieg, nigdy się nie zgadza z tym, co na FV.
Limit jest 50 km.

Jeffero

Zadomawiam się
Dzisiaj wystawili fakturę do opłacenia - wyszczególniony przebieg auta 30 km. Nie za dużo nakręcili? Ma to znaczenia jeżeli chodzi o dopłatę ?
Wpisują dla bezpieczeństwa każdemu z zapasem, ja tak naprawdę miałem 8km przy odbiorze.

Oliviakrk

Posiadacz elektryka
Orientujecie się może jak długo czeka się w aplikacji mobilnej na podjęcie przez Teslę zgłoszenia zauważonego mankamentu w ciągu 24h od odbioru? Mam na myśli moment kiedy zmieni się status zgłoszenia na kolejny krok.
Zgłosiłam w piątek, dzisiaj beż pytania mi z automatu wskoczył termin na jutro...nawet nie spytali czy mogę.
Na szczęście można przełożyć.