Dostałem przed końcem poprzedniego kwartału. Załapię się?- Kilometry są dla wszystkich, którzy odbiorą samochód przed końcem kwartału (do 29.06), niezależnie od tego, kiedy zamówili samochód, kiedy dostali Numer VIN, itd.
Dostałem przed końcem poprzedniego kwartału. Załapię się?- Kilometry są dla wszystkich, którzy odbiorą samochód przed końcem kwartału (do 29.06), niezależnie od tego, kiedy zamówili samochód, kiedy dostali Numer VIN, itd.
Napisali tam "wszyscy którzy ODBIORĄ do 29.06", a nie "odebrali". Ja też dzisiaj dzwoniłem na infolinię i konsultantka potwierdziła, że kilometry dostają ludzie z odbiorem od 7. czerwca.W grupie Grupa S/3/X/Y Tesla Klub Polska na FB Mario pisze coś innego![]()
To jest chyba jakiś błąd. Ja nie mam wyznaczonej daty odbioru, ani nawet nadanego VINu, a też dostałem takiego mailazamawiałem 23.05 - ze względu że mam wyjazd i mnie nie będzie to odbiorę dopiero 22.06 i przysłali @
Ja już odebrałem i też dostałem tego maila 😂To jest chyba jakiś błąd. Ja nie mam wyznaczonej daty odbioru, ani nawet nadanego VINu, a też dostałem takiego maila