A gdzie odbierasz? I jaką masz datę na fakturze?U mnie nadal szacunkowy maj-czerwiec. W informacji z maila na moje pytanie o konkretną datę dostałem info, że przewidują wydania w ostatnim tygodniu czerwca. Auto będę miał zarejestrowane jutro.
A gdzie odbierasz? I jaką masz datę na fakturze?U mnie nadal szacunkowy maj-czerwiec. W informacji z maila na moje pytanie o konkretną datę dostałem info, że przewidują wydania w ostatnim tygodniu czerwca. Auto będę miał zarejestrowane jutro.
Rozmawiałem w piątek - niby jutro mają być auta w Katowicach i 21-25 odbiory. U mnie na fakturze 19A gdzie odbierasz? I jaką masz datę na fakturze?
Odbieram w Warszawie, a data z faktury już dawno minęła 7-06-2024, ale ona od początku była podejrzanaA gdzie odbierasz? I jaką masz datę na fakturze?
Myślę że zaczną wydawać 19 , co by robili z tymi autami 2 dni na placu? Zależy im żeby wydać jak najszybciej. Niektórzy na forum odbierali w dzień przyjazdu samochodów do salonuRozmawiałem w piątek - niby jutro mają być auta w Katowicach i 21-25 odbiory. U mnie na fakturze 19
Też tak myślę - tym bardziej, że pierwsze egzemplarze już stoją na placu.Myślę że zaczną wydawać 19 , co by robili z tymi autami 2 dni na placu? Zależy im żeby wydać jak najszybciej. Niektórzy na forum odbierali w dzień przyjazdu samochodów do salonu
W sobotę dzwonili do mnie z Tesli, czy jestem dostępny na odbiór w Katowicach w piątek lub sobotę.Ma ktoś już umówiony termin odbioru w aplikacji? Nie mówię o dacie z faktury
A z jakiego dnia masz zamówienie?W sobotę dzwonili do mnie z Tesli, czy jestem dostępny na odbiór w Katowicach w piątek lub sobotę
Zamawiałem 27 kwietnia.A z jakiego dnia masz zamówienie?
Ok, ja 30.04. Pytam z ciekawości bo może wydają w kolejności zamówieńZamawiałem 27 kwietnia.