Equalizer jest teraz w odtwarzaczu.bas z tyłu jest za mocny, nie wiadomo jak to ustawić
Ale fakt, moje LR jest pierwszym "urządzeniem audio" w którym nie musiałem nic kręcić z ustawieniami.
Equalizer jest teraz w odtwarzaczu.bas z tyłu jest za mocny, nie wiadomo jak to ustawić
Ja miałem okazję pojeździć jesienią przez godzinę „starą” 3P i pamiętam tamto zawieszenie jako zdecydowanie bardziej sztywne, co miało sporą zaletę na równych nawierzchniach, bo było mocno gokartowe. Na nierównych było już gorzej. Ale generalnie charakterystyka działania była stała. W nowym aucie jest jednak zmienna i dostosowuje się do tego jak jedziemy i trzeba się tego chyba nauczyć, że to zachowanie zawieszenia się zmienia. Poza tym, Tesla ma spore pole do popisu przy pomocy aktualizacji oprogramowania, ciekaw jestem, czy będą w ten sposób „szlifować” ten zawias. Ja oceniam debiut jako całkiem udany. A co do układu kierowniczego, to muszę się zgodzić - mocno syntetyczny, że słabą informacją zwrotną. Ale nie ma dramatu, przesiadłem się bezpośrednio z Boxstera, który ma genialny układ kierowniczy i nie mogę powiedzieć, żebym był załamany tym co zaoferowała TeslaEqualizer jest teraz w odtwarzaczu.
Ale fakt, moje LR jest pierwszym "urządzeniem audio" w którym nie musiałem nic kręcić z ustawieniami.
No stety niestety u nas nie przejdzie :/
też nie mam chlapaczy i zero drgań na kierownicy. Jeżdżę już ponad dwa lata M3P 2022 2Q i cztery dni nowym M3P 2024Ja nie mam “chlapaczy” i się nie przejmuję 😉👍
tu szukałeś? https://service.tesla.com/pl-PL/vehicle-models/Model3Pytanie techniczne - czy ktoś zna fabrycznie wartości ustawień geometrii w TM3P HL ?
Chciałbym sprawdzić fabrykę.