Witam wszystkich użytkowników E-NIRO. Dużo czytałem na temat tego auta i obejrzałem chyba wszystkie filmy na youtobe przed podjęciem decyzji o jego kupnie i uważam, że podjąłem dobrą decyzję. Kupiłem wersje XL z 64kWh. Auto odebrałem w czwartek. Niestety po przejechaniu zaledwie 150 km wczoraj wieczorem auta nie udało mi się już uruchomić (bateria 68%). Nie uruchomił się system kontrolujący/zarządzający autem i niestety skończyło się na lawecie. UVO po wykonaniu diagnostyki auta wskazywał/nadal wskazuje, że wszystkie systemy działają prawidłowo. Mogę kontrolować klimą/ryglować/zamykać drzwi, ale nie mogę uruchomić nic poza tym. Rekacja na kluczyk prawidłowa. Wydaje mi się, że auto jest jakby w trybie transportowym - na wyświetlaczu widać tylko rys auta z otwartymi drzwiami.. nic więcej. Czy ktokolwiek z Was miał podobne doświadczenia? Dodam, że po sholowaniu auta, UVO cały czas wskazuje jego wczorajszą lokalizację. Posypało się oprogramowanie/komputer? Co mogło być przyczyną? - zapewne problem będzie rozwiązany przez serwis, ale moje zaufanie do tej technologii i modelu auta dość mocno się zachwiało....