Tesla a opcja nie zamykania samochodu w znanej lokalizacji.

autorus

Posiadacz elektryka
Miałem włączoną ta opcje . Potem bawiłem się profilami i teraz nie mogę jej znalesc. Ktoś podpowie.

Opcją polega na tym że w znanej lokalizacji jeśli wyjdziemy z samochodu, samochód się nie zamknie. (Zablokuje)

autorus

Posiadacz elektryka
Zmieniłem ustawienia w profilu żony i....

Nic. Nie działa. Dalej się zamyka samochód nawet po resecie z rolek. Na moim profilu też. A jeszcze rano wszystko było ok :(

autorus

Posiadacz elektryka
Juz załapałem o co chodzi , w profilu żony nie było lokalizacji dom. Więc samochód nie wiedział gdzie zastosować opcje z nie zamykaniem. Teraz jest już ok. :) dzieki.

A jak ustawić profil glowny, bo teraz wchodzę i jest profil żony i muszę zmieniać?

danielm

Pionier e-mobilności
Juz załapałem o co chodzi , w profilu żony nie było lokalizacji dom. Więc samochód nie wiedział gdzie zastosować opcje z nie zamykaniem. Teraz jest już ok. :) dzieki.

A jak ustawić profil glowny, bo teraz wchodzę i jest profil żony i muszę zmieniać?
przypisz profil do telefonu, wykryje twój to nie będzie wymuszać żony

dyz

Nowy na Forum
U mnie wykluczenie domu obejmuje też lokalizacje w promieniu ok. 200-300 metrów (a przynajmniej dwie takie, które regularnie zaliczam w drodze do domu) - blokada po odejściu tam nie działa. Zastanawiam się, czy to normalne.