U mnie dostała się woda do wiązki elektrycznej i miałem choinkę na wyświetlaczu oraz wariujące światła.Jak sprawuje się tesla podczas ulewy jak ostatnio? Jest się czego obawiać?
Pewnie, że jest się czego obawiać.Jak sprawuje się tesla podczas ulewy jak ostatnio? Jest się czego obawiać?
Dokładnie, nie ma co ryzykować w sytuacji kiedy twoje życie od tego nie zależy. Pomijając rozszczelnienie, nigdy nie wiesz co w takiej kałuży może tam leżeć. Ja bym w tej sytuacji poszukał innej drogiale jak jest gdzieś rozszczelnienie to może się to odbić w póżniejszym czasie.
Ale przecież ja nie namawiam do papugowania@KrzysztofFly
Po tym artykule ludzie zaczeli załaczac pełno takich filmików jak w UK ludzie pokonuja autami takie "strumyki" po deszczu. Spalinowe zazwyczaj potrafi sie zatrzymać, a elektryczne przejeżdza ale jak jest gdzieś rozszczelnienie to może się to odbić w póżniejszym czasie.
![]()
Scottish couple facing $33k repair bill after driving Tesla in heavy rain
A Scottish couple has been confronted with a £17,374 (A$33,370) bill after their Tesla Model Y wouldn't start after a night out.www.carexpert.com.au
Ja bym sie tylko obawiał dużo wiekszego zużycia na drodze z duża ilościa wody pod kołami, nawet +20-30% przy bardzo mocnym deszczu