Leniwi 😂Mi pani powiedziała 10 dni w szczecinie![]()
Leniwi 😂Mi pani powiedziała 10 dni w szczecinie![]()
Ale może za to koło 10 września wprowadza taką samą promocje jak w poprzednim kwartale na 20000 km darmowego ładowaniaLeniwi 😂
Nie będzie żadnej promocjiAle może za to koło 10 września wprowadza taką samą promocje jak w poprzednim kwartale na 20000 km darmowego ładowania)
Jak prawie wszystkie Tm3 juz sprzedane.Ale może za to koło 10 września wprowadza taką samą promocje jak w poprzednim kwartale na 20000 km darmowego ładowania)
To w końcu dają tą cegłę czy nie dają ? W innym wątku pytałem to napisaliście , że już nie dają i trzeba dokupić za ponad 900 PLNNie będzie żadnej promocjiNie będą przyzwyczajać nabywców... Zamawiając z inventory dodają teraz cegłę i pewnie na tym się skończy promocjowanie.
Jescze spokojnie ponad 100Jak prawie wszystkie Tm3 juz sprzedane.
Tym bardziej że płynie kolejny statek do koper i ma być koło 20 września w koperJak prawie wszystkie Tm3 juz sprzedane.
Jeśli zamówiłeś z inventory to jest gratisem. Jeśli z konfiguratora to trzeba dokupić.To w końcu dają tą cegłę czy nie dają ? W innym wątku pytałem to napisaliście , że już nie dają i trzeba dokupić za ponad 900 PLN
Chyba nikt nie kupował z konfiguratora bo po kontakcie z tesla rozsyłali linki do konkretnych tesliJeśli zamówiłeś z inventory to jest gratisem. Jeśli z konfiguratora to trzeba dokupić.
Myślę że nie każdy się kontaktował się ze sprzedawcąChyba nikt nie kupował z konfiguratora bo po kontakcie z tesla rozsyłali linki do konkretnych tesli