W zasadzie prawie wszystko zapisane w ogłoszeniu, coś tam nie jest ale mój drugi wpis na tym forum wyjaśnię sprawę 
W zasadzie prawie wszystko zapisane w ogłoszeniu, coś tam nie jest ale mój drugi wpis na tym forum wyjaśnię sprawę
Zapewne problemem nie jest przyjęcie, a kwota rozliczenia. Każdy chce odzyskać jak najwięcej więc heheszki są trochę przygłupie.a mnie bawi … podawanie ceny „cennikowej” porównywanie do innych marek itd
skoro taki super to przy wymianie na ev9 diler powinien z pocałowaniem ręki przyjąć w rozliczeniu
… nie chce … co za pech … widać wie lepiej co to jest warte 😃
Dokładnie, ciężkie czasy dla sprzedaży EV. Dobrze że sam nie muszę sprzedawać, wartość Tesli po 3 latach to jakiś śmiech, zamiast oddawać za grosze to już wolę w rodzinie zatrzymać - ale prędko się na nowego elektryka znów nie nabiorę...Zapewne problemem nie jest przyjęcie, a kwota rozliczenia. Każdy chce odzyskać jak najwięcej więc heheszki są trochę przygłupie.
zapewne problemem są kłamstwa zapisane w ogłoszeniu to razZapewne problemem nie jest przyjęcie, a kwota rozliczenia. Każdy chce odzyskać jak najwięcej więc heheszki są trochę przygłupie.
Znacznie zabawniejsze są komentarze osób nierozumiejących słowa pisanego, wierz mi xda mnie bawi … podawanie ceny „cennikowej” porównywanie do innych marek itd
skoro taki super to przy wymianie na ev9 diler powinien z pocałowaniem ręki przyjąć w rozliczeniu
… nie chce … co za pech … widać wie lepiej co to jest warte 😃
Z ta kwotą też nie jest tak do końca. Cena jest mniej więcej rynkowa, gdy komuś nie zależy na kołach od GT będzie niższa o 10k PLN, a samo odstępne też jest negocjowalne bo w sumie jest jakąś wypadkową ile za ev9 ostatecznie wynegocjuję.Zapewne problemem nie jest przyjęcie, a kwota rozliczenia. Każdy chce odzyskać jak najwięcej więc heheszki są trochę przygłupie.
Szkoda że nie umiesz pisać ze zrozumieniem i kłamiesz w ogłoszeniach … bezwypadkowy …Znacznie zabawniejsze są komentarze osób nierozumiejących słowa pisanego, wierz mi xd
Cesja jest dlatego że leasing nie chce kończyć umowy przed określonym terminem i dealer nawet gdyby mnie w rękę całował to za specjalnie nie miałby jak ogarnąć tematu.
Z ta kwotą też nie jest tak do końca. Cena jest mniej więcej rynkowa, gdy komuś nie zależy na kołach od GT będzie niższa o 10k PLN, a samo odstępne też jest negocjowalne bo w sumie jest jakąś wypadkową ile za ev9 ostatecznie wynegocjuję.
I cena ta zawiera cały koszt finansowania, czego wielu kupujących nie ogarnia (nie myśli że do ceny sprzedaży od dealera, czy auta bez leasingu, gdy chce kupić z finansowaniem, to żeby oferta była porównywalnie skalkulowana musi sobie doliczyć koszty leasingu...
Ale czytanie ze zrozumieniem treści czy matematyka nie są mocnymi stronami większości dorosłych ludzi
Dokładnie, ciężkie czasy dla sprzedaży EV. Dobrze że sam nie muszę sprzedawać, wartość Tesli po 3 latach to jakiś śmiech, zamiast oddawać za grosze to już wolę w rodzinie zatrzymać - ale prędko się na nowego elektryka znów nie nabiorę...
Raczej dokupię za grosze drugiego 3 latka z małym przebiegiem. W tym problem że nie potrzebuję następnego dużego auta (M3 za duża do miasta), a nie było innych dobrych małych aut z porządną baterią i wyposażeniem Tesli. Masakra...
Dzis takie auto mozna kupic nowe za 230kzl po rabatach ?W zasadzie prawie wszystko zapisane w ogłoszeniu, coś tam nie jest ale mój drugi wpis na tym forum wyjaśnię sprawę