Juniper - czy warto czekać?

eimi

Pionier e-mobilności
Trochę jednak wynika. Zwrocie uwagę jak nisko jest zawieszony. I nie widać też manetek przy kierownicy

Michal

Moderator
Trochę jednak wynika. Zwrocie uwagę jak nisko jest zawieszony. I nie widać też manetek przy kierownicy
Wy coś tam widzicie?
cantsee-too.gif

zibizz1

Pionier e-mobilności
S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Ale to nie Juniper w dodatku recenzent słabo poinformowany w którym kraju jaki model jest produkowany.
ale bardzo trzeźwa recenzja która może pomóc w wyborze czy lepsze jest wrogiem dobrego. a to zawsze jest cenne nawet pomimo jego oczywistej omyłki ;) poza tym kto może wiedzieć jaki będzie Juniper, z całym szacunkiem ale nawet Pertyn tego nie wie. zobaczymy niebawem czy są w stanie poprawić ewidentne niedoróbki z betatestów. trzymam kciuki abyśmy w końcu mogli ujrzeć samochód kompletny od Elona.

cwireq

Posiadacz elektryka
Chyba mam w przeciwieństwie do recenzenta zbyt niski pesel. Ogólnie nigdy się nie interesowałem szczególnie motoryzacja, a od kiedy zostałem posiadaczem tesli to mam jakąś obsesję xD. Ogólnie uwielbiam nowe technologie i schodzenie z utartych ścieżek - może tym mnie urzekła tesla.

Nota bene w 2009 jak zostałem posiadaczem pierwszego smartfona wśród znajomych (samsung omnia) ile się wtedy nasłuchałem narzekań i uwag. Ze się nie mieści w kieszeni, że nie ma klawiatury, że ogólnie cegła i paskudny telefon. Teraz każdy z nich ma smartfona w kieszeni, a o własnej krytyce dawno zapomnieli.