Jak klient uważa, że pojadł wszystkie rozumy i bev to taki sam samochód, jak ice, więc nie musi nic o nim wiedzieć, to tak to się kończy.....Oj żeby z Warszawy do Łodzi nie dojechać na jednym ładowaniu ...![]()
Oj żeby z Warszawy do Łodzi nie dojechać na jednym ładowaniu ...
Nieźle musiał cisnąć na tej A2 że aż prądu zabrakło. Czyżby przyzwyczajenia z jazdy w ICE / w hybrydzie ?
Ale wątek z tymi niedziałającymi i "kapryśnymi" ładowarkami przy autostradzie to powinni nagłośnić ile się da.Nie tak to powinno wyglądać !
Jak klient uważa, że pojadł wszystkie rozumy i bev to taki sam samochód, jak ice, więc nie musi nic o nim wiedzieć, to tak to się kończy.....
Przed zakupem auta EV, wszędzie dookoła (reklamy, dealerzy) mamią zawyżonym zasięgiem auta, wysokimi dopłatami, i nieporównywalnym komfortem jazdy, itd.Nie spodziewałem się, że przed zakupem samochodu jakieś doktoraty trzeba robić.
Po prostu miał pecha. Jechał do ładowarki, a ta okazała się nieczynna. Czemu mnie to wcale nie dziwi?
Porcję paliwa można donieść / przywieźć na miejsce w baniaczku i jazda...A mi się już trzy razy zdarzyło, że mi zabrakło paliwa w ICE.
A w internetach o tym cisza !
W mojej 40 letniej już karierze kierowcy zdarzyło się to 2 razy. I to jednego dniaA mi się już trzy razy zdarzyło, że mi zabrakło paliwa w ICE.