Benefity EV Klub Polska

JM&JM

Posiadacz elektryka
Zaintrygowany oskarżeniami i inwektywami w moim kierunku od @STMS postanowiłem zapytać EV Klub Polska o ich intencję dotyczącą benefitów 15/25 kWh we współpracy z Greenway. O ile otrzymam oficjalne stanowisko Klubu z możliwością publikacji na naszym forum to je przedstawię.

Jeśli moja interpretacja promocji była nadużyciem względem intencji zorganizowanej promocji zadeklarowałem wpłatę równowartości „niesłusznie” uzyskanych korzyści na dowolny cel charytatywny.

I tyle w temacie

luki

Pionier e-mobilności
Dajcie już spokój... Passs...
Ja wykorzystałem z tych kuponów może 3x 15kWh, plus 3-4x 10zł EloCity, więc nawet jak ktoś "nagiął" regulamin, to operatorzy wyszli na swoje. Z drugiej strony, to i tak to mieli wliczone, i przeznaczone na wydanie

tomekg

Zadomawiam się
Widząc jak ucinali wszelkie dyskusje o braku benefitu GW jestem ciekawy jak do tego pytania podejdą.
Zaintrygowany oskarżeniami i inwektywami w moim kierunku od @STMS postanowiłem zapytać EV Klub Polska o ich intencję dotyczącą benefitów 15/25 kWh we współpracy z Greenway. O ile otrzymam oficjalne stanowisko Klubu z możliwością publikacji na naszym forum to je przedstawię.

Jeśli moja interpretacja promocji była nadużyciem względem intencji zorganizowanej promocji zadeklarowałem wpłatę równowartości „niesłusznie” uzyskanych korzyści na dowolny cel charytatywny.

I tyle w temacie

Hermes

Posiadacz elektryka
Nawet nie wiecie, ilu ludzi zostało zbanowanych a posty pousuwane - sam byłem w szoku jak się dowiedziałem o liczbach. Przykre.
Część ludzi ma obecnie zdjęte bany, ale z zastrzeżeniem że jak ponownie poruszą temat - ban będzie dożywotni.
Nie tylko jest to przykre ale trochę aż zaśmierdziało.

tomekg

Zadomawiam się
Nawet nie wiecie, ilu ludzi zostało zbanowanych a posty pousuwane - sam byłem w szoku jak się dowiedziałem o liczbach. Przykre.
Część ludzi ma obecnie zdjęte bany, ale z zastrzeżeniem że jak ponownie poruszą temat - ban będzie dożywotni.
Nie tylko jest to przykre ale trochę aż zaśmierdziało.
Prawda jest taka że jeżeli benefity sensowne nie wrócą to ludzie nie przedłuża abonamentów i cały projekt padnie. Sam tak zrobię bez żalu w kwietniu.

A co do banowania to momentami tylko takie rozwiązanie pozwala zapanować nad użytkownikami więc trochę ich rozumiem.

luki

Pionier e-mobilności
No pięknie. My tu o teoriach spiskowych, że użytkownicy na fejsie są blokowani jak się dopytują o benefity, a na forum elektrowozu moderator cyk... i zablokował wątek na tydzień...
Nie wiem co o tym sądzić ;)

Hermes

Posiadacz elektryka
No właśnie - bo żadnych niewłaściwych emocji nie zauważyłem. Nie było.
Sama prawda. Ale prawdy większość się boi - nade wszystkim drży przed nią, jeśli jest (potencjalnie lub tylko w subiektywnym rozumieniu jednostki) trudna.
Problem zapewne leży - w przypadku Elektrowozu - w złym (żadnym) zarządzaniu sytuacjami konfliktowymi... ba! - to przecież NIE jest sytuacja nawet konfliktowa, a jedynie (co najwyżej) trudniejszy niż jakakolwiek zwykła, przeciętna!
Boimy się, nie umiemy - jako społeczeństwo - zarządzać takimi sytuacjami. Nie umiemy dyskutować o - prawdziwym przecież - problemie. Który rzeczywiście JEST problemem.
"Ja tu rządzę" a reszta "spadać", bo "zrobimy po mojemu".
Nieważne czy dobrze.
Nieważne czy słusznie.
Niedojrzałe to jest potwornie.

P.S. Czekamy na:
a) ban lub
b) ponowne zablokowanie/skasowanie wątku.

umcus

Pionier e-mobilności
Jako wielbiciel teorii spiskowych, zasugerowałbym powiązania @nabrU z evklubempolska. O tym, że może jest beneficjentem rzeczywistym wpłat, to już nie śmiem wspominać, bo to byłaby pełnia szczęścia.

Ps. ;)
Ps2. litości, nie wszędzie chcą nas naciągnąć... znam podobne tematy od środka, wielu nie zdaje sobie sprawy, jak dużo pracy trzeba włożyć w takie przedsięwzięcie. Każdemu się wydaje, że to takie "hop-siup". Nie, tak nie jest.

Najnowsze dyskusje