Paweł Tesla3 HL
Zadomawiam się
Zgodzę się z kolegą ale ja zawsze patrzę też z kim współpracuje osobowo bo jak jest problem a niestety czasami się zdarzają to jak masz profesjonalną osobę z drugiej strony to idzie zawsze lepiej i szybciej.
No ja mam inne dane.Ja od siebie dodam tylko żebyś naprawde zwrócił uwagę na tabelę opłat. Bo co z tego że leasing wyjdzie Ci najtaniej, jak się okaże że np. Santander ma 250 zł rocznie za obsługę (od tego roku), 10 zł miesięcznie za prowadzenie konta i 300 zł co roku za akceptację polisy obcej. To można przeliczyć na 55 zł miesięcznie więcej, a często jest tak że różnica w samej racie jest na poziomie 20-30 zł.
W PKO na przykład nie ma żadnej z tych opłat.
Tabele opłat się co chwilę zmieniają, dodatkowo czasami są różne dla różnych ofert i promocji.No ja mam inne dane.
Santander rocznie 190 netto (234 brutto) za brak TOiP i 150 za polisę obcą.
W PKO brak TOiP to 22 netto co miesiąc - czyli rocznie 264 netto/324 brutto + jednorazowo za zawarcie umowy 200 netto. Obca polisa to 250 zł netto. Jakby nie patrzył, w PKO nie dość, że są te opłaty, to jeszcze biorą więcej niż Santander.
Ale zgodzę się, trzeba przeliczyć całość opłat, nie tylko koszt samego leasingu.
Ja mam u nich. Współpracują z mBankiem. Nie są najtańsi, ale bardzo sprawnie działali.brał ktoś leasing w teslawleasing.pl ? co to za bank?
A masz może porównanie o ile drożej wychodzili od najtańszej opcji jaką sprawdzałeś?Ja mam u nich. Współpracują z mBankiem. Nie są najtańsi, ale bardzo sprawnie działali.