chewbacca
Posiadacz elektryka
Rezerwacja zrobiona w pierwszej połowie października. Jeszcze do mnie nie dzwonili ale pewnie zrobią to na dniach.
Ktoś chętny?
Edit: NIEAKTUALNE
Last edited:
Skoro można zmienić dane do faktury, dane kontaktowe w koncie, login, hasło... To czym to się różni od "przeniesienia rezerwacji na inną osobę"?ℹ️ Tesla nie pozwoli przenieść rezerwacji na inną osobę. Ale pozwoli zmienić dane do faktury.
Jak mogę dodać samochód do mojego konta Tesla?
(...)
Jeśli nie dokonano zakupu za pośrednictwem Tesli: musisz wnioskować o ustalenie prawa własności samochodu za pośrednictwem swojego konta Tesla. Jeśli samochód jest nadal połączony z kontem Tesla poprzedniego właściciela, Tesla skontaktuje się z nim za pośrednictwem wiadomości e-mail, aby potwierdzić przeniesienie. Jeśli poprzedni właściciel jest nieosiągalny, Tesla sprawdzi Twoje dokumenty, aby potwierdzić prawo własności.
Wiedząc, że z jednej z dokonanych rezerwacji będę pewnie rezygnować, każdą z nich wykonałem na osobnych kontach. W związku z czym nie przewiduję problemów z "przekazaniem" konta (zmianą danych logowania do niego), gdyż jest na nim zarezerwowany tylko i wyłącznie pojazd opisany powyżej.Na swoim koncie mam dwa samochody, więc dostępu do tego konta nie mogę oddać.
Domyślam się, że po odbiorze można poprosić Teslę o przypisanie samochodu do innego konta. Opieram to stwierdzenie na informacji z https://www.tesla.com/pl_PL/support/account-support#add-remove-products :
Napisz może tuWiedząc, że z jednej z dokonanych rezerwacji będę pewnie rezygnować, każdą z nich wykonałem na osobnych kontach. W związku z czym nie przewiduję problemów z "przekazaniem" konta (zmianą danych logowania do niego), gdyż jest na nim zarezerwowany tylko i wyłącznie pojazd opisany powyżej.
spokojnie, auto płynie z Chin to dlategoNapisz może tu
Chyba większy zasięg.Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
Edit.
Nie wiem skąd te krzakiforum jest Polskie i po kliknięciu działa normalnie.
Orientujesz się może w jaki sposób można zmienić te dane na fakturze? Obawiam się, że przesłanie do nich maila odbije się głuchym echem....ℹ️ Tesla nie pozwoli przenieść rezerwacji na inną osobę. Ale pozwoli zmienić dane do faktury.