Odstąpię rezerwację na TM3LR na grudzień za 244990zł

chewbacca

Posiadacz elektryka
Odstąpię rezerwację na grudzień br. Jest to Long Range, biały lakier, koła 18" Aero. Autopilot podstawowy, bez żadnych dodatków. Cena 244990zł więc łapie się na dotacje. Ja zarezerwowałem sobie to i dodatkowo SR+ na luty z myślą o leasingu z dopłatą. Niestety ale wszystko w tej kwestii się opóźnia więc postanowiłem poczekać na luty.
Rezerwacja zrobiona w pierwszej połowie października. Jeszcze do mnie nie dzwonili ale pewnie zrobią to na dniach.
Ktoś chętny?:)

Edit: NIEAKTUALNE

Last edited:

ciastek

Pionier e-mobilności
Na swoim koncie mam dwa samochody, więc dostępu do tego konta nie mogę oddać.
Domyślam się, że po odbiorze można poprosić Teslę o przypisanie samochodu do innego konta. Opieram to stwierdzenie na informacji z https://www.tesla.com/pl_PL/support/account-support#add-remove-products :
Jak mogę dodać samochód do mojego konta Tesla?
(...)
Jeśli nie dokonano zakupu za pośrednictwem Tesli
: musisz wnioskować o ustalenie prawa własności samochodu za pośrednictwem swojego konta Tesla. Jeśli samochód jest nadal połączony z kontem Tesla poprzedniego właściciela, Tesla skontaktuje się z nim za pośrednictwem wiadomości e-mail, aby potwierdzić przeniesienie. Jeśli poprzedni właściciel jest nieosiągalny, Tesla sprawdzi Twoje dokumenty, aby potwierdzić prawo własności.

chewbacca

Posiadacz elektryka
Na swoim koncie mam dwa samochody, więc dostępu do tego konta nie mogę oddać.
Domyślam się, że po odbiorze można poprosić Teslę o przypisanie samochodu do innego konta. Opieram to stwierdzenie na informacji z https://www.tesla.com/pl_PL/support/account-support#add-remove-products :
Wiedząc, że z jednej z dokonanych rezerwacji będę pewnie rezygnować, każdą z nich wykonałem na osobnych kontach. W związku z czym nie przewiduję problemów z "przekazaniem" konta (zmianą danych logowania do niego), gdyż jest na nim zarezerwowany tylko i wyłącznie pojazd opisany powyżej.

Piernik

Posiadacz elektryka
Wiedząc, że z jednej z dokonanych rezerwacji będę pewnie rezygnować, każdą z nich wykonałem na osobnych kontach. W związku z czym nie przewiduję problemów z "przekazaniem" konta (zmianą danych logowania do niego), gdyż jest na nim zarezerwowany tylko i wyłącznie pojazd opisany powyżej.
Napisz może tu
Chyba większy zasięg.
Edit.
Nie wiem skąd te krzaki ;) forum jest Polskie i po kliknięciu działa normalnie.

Last edited: