Przewoźna lodówka do Tesli

nabrU

Moderator
Last edited:

Jaceq

Pionier e-mobilności
Tylko masz tam 20L i 29L. 29L jest odrobinę za wysoka do schowka pod podłogą. 20L z kolei nada się, tylko zostaje sporo miejsca. 25L była w sam raz.
P.S. nie grzeje się ta lodówka w schowku pod bagażnikiem?
Trochę się grzeje ale bez przesady. Nie jest "na wcisk", więc dodatkowe miejsce wokół lodówki daje radę z wymianą temperatury. Przetestowane na drodze do Chorwacji i Włoch. Na wszelki wypadek wrzuciłem tam bezprzewodowy czujnik temperatury żeby wyrywkowo sprawdzać temperaturę wokół lodówki, nie przekroczyła 34 stopni. Jeśli jest taka możliwość to warto na postoju uchylić na chwilę, żeby się trochę ochłodziło. O ile temperatura otoczenia na to pozwala ;-)

nabrU

Moderator
Tylko masz tam 20L i 29L. 29L jest odrobinę za wysoka do schowka pod podłogą. 20L z kolei nada się, tylko zostaje sporo miejsca. 25L była w sam raz.

Ja w sumie patrzyłem pod kątem mojej 'trójki' więc raczej na tą 20L (bo 'igrek' ma chyba głębszy schowek stąd wchodzi 25L). Muszę w sumie iść i pomierzyć :unsure:

Jaceq

Pionier e-mobilności
Mam taką z Amazon-a: Lodówka . Ale widzę, że obecnie niedostępna..
Wygląda to tak:
IMG_5459 2.jpeg
IMG_5464.jpeg
Dodatkowy plus wymiarów tej wersji 25L jest taki, że jak widać idealnie mieści butelkę piwa :)

Jaceq

Pionier e-mobilności
Ja w sumie patrzyłem pod kątem mojej 'trójki' więc raczej na tą 20L (bo 'igrek' ma chyba głębszy schowek stąd wchodzi 25L). Muszę w sumie iść i pomierzyć :unsure:
No dokładnie. Też się namierzyłem i naoglądałem różnych opcji, żeby dopasować optymalnie rozmiar.

nabrU

Moderator
No dokładnie. Też się namierzyłem i naoglądałem różnych opcji, żeby dopasować optymalnie rozmiar.

Dzięki za fotki. Kabla 12V starczyło do podłokietnika?

Jaceq

Pionier e-mobilności
Dzięki za fotki. Kabla 12V starczyło do podłokietnika?
Mogę sprawdzić.. W TMY mam gniazdo zapalniczki w bagażniku - w TM3 nie ma?

nabrU

Moderator
Mogę sprawdzić.. W TMY mam gniazdo zapalniczki w bagażniku - w TM3 nie ma?

Eeee, TM3 chyba nie ma :unsure: W sumie nigdy nie szukałem i jakoś 'na widoku' nie widzę...
Jakbyś mógł więc sprawdzić czy sięga do podłokietnika, byłbym wdzięczny (y)