Od dealera - mozna zamawiac od jakiegos czasu.Hej, a skąd ten frunk?
Od dealera - mozna zamawiac od jakiegos czasu.Hej, a skąd ten frunk?
Frunk.at też zaraz (Q2/Q3 2025) będzie miał. Może lepszy?Od dealera - mozna zamawiac od jakiegos czasu.
A miesięcznie ile?Explorer zamówiony dzisiaj w kolorze Blue my mind, dostawa za ~ 2 tygodnie.
W obecnej wersji programu ambasador z Arvalem wpłata 36900 brutto i 36 miesięcy.
W obecnej wersji programu ambasador z Arvalem wpłata 36900 brutto i 36 miesięcy.
2 tygodnie? szybkoExplorer zamówiony dzisiaj w kolorze Blue my mind, dostawa za ~ 2 tygodnie.
A jak wygląda sprawa przeglądów i gwarancji? Przy zakupie jest 8lat.Rata 1182 zł brutto z OC / AC.
Limit kilometrów 15 000 rocznie
Czyli jest nowy program ambasador?Rata 1182 zł brutto z OC / AC.
Limit kilometrów 15 000 rocznie
Przeglądy niestety nie są wliczone, więc pierwszy czekać mnie będzie po dwóch latach.A jak wygląda sprawa przeglądów i gwarancji? Przy zakupie jest 8lat.
Tak, jest nowa odsłona, póki co nadal na auta 'ze stocku', ale możliwe że i to wkrótce się zmieni.Czyli jest nowy program ambasador?
Ciekawe czy można zmienić okres wynajmu w poprzednim programie?
Te 36 miesięcy bardziej by mi pasowało, pomimo wyższej raty.
Na razie czekam na obiecane zwiększenie limitu kilometrów z 15tyś do 20tyś.
te 36 miesięcy to chęć rozłożenia przez arval zwrotów aut w czasie, tak po tych 25 miesiącach by się zapchali zapewne....Czyli jest nowy program ambasador?
Ciekawe czy można zmienić okres wynajmu w poprzednim programie?
Te 36 miesięcy bardziej by mi pasowało, pomimo wyższej raty.
Na razie czekam na obiecane zwiększenie limitu kilometrów z 15tyś do 20tyś.