lookash_c
Pionier e-mobilności
Jak pisałem - za niespełna 27 k pln, wziąłbym. Muszę z mamą pogadać czy zaskórniaki ma ;-)Ci sami mogą śmiało kupować leapmotory....
Jak pisałem - za niespełna 27 k pln, wziąłbym. Muszę z mamą pogadać czy zaskórniaki ma ;-)Ci sami mogą śmiało kupować leapmotory....
Czyli nie jeździłeś, a lepsze parametry nie mają dla ciebie znaczenia bo jak większość kupujesz oczami a nie rozumem.Lepsza marka, o niebo lepszy, współczesny wygląd (głównie o to idzie), szanse na odsprzedaż w przyszłości.
Dalej nawet nie ma sensu porównywać, jakich by to parametrów nie miało (a nie ma).
Nie mogę patrzeć na tą pokrakę od leapmotora po prostu.
A ostatnio kilka razy musiałem, gdy byłem Pandę podziwiać, to u dealera było pełno tego chińskiego paskudztwa porozstawiane za płotem (i wątpię żeby to były auta do odbioru).
Taka brzydsza wersja Matiza sprzed 30 lat....
Przy czymś tak paskudnym tak.Czyli nie jeździłeś, a lepsze parametry nie mają dla ciebie znaczenia
Wczoraj salon na Grochowskiej w Warszawie puścił info że ma czarnego BYD w wersji Active od ręki do sprzedania.T03 vs Surf Active
Obniżenie ceny o 10k jednak przechyla szalę na stronę T03, tym bardziej, że Active faktycznie jest nie do kupienia.
Żeby nie było nieporozumień, wcale nie uważam Surfa Active za najlepszą opcję.Dlaczego uwazasz, że Surf Active jest lepszym wyborem od T03?
Tak się nie liczy, bo to bez sensu.O to mi chodziło. To wątek T03, za obecnie 74 500 zł, stąd porównania między nim a..
Active to jedyny Byd Surf porównywalny (cenowo - za 82 700 zł)
Podobnie, a nawet bardziej, jest z Pandą, która jest droższa o prawie 50%.
Ten sam klient może być nimi zainteresowany, ale to też jest auto z innego przedziału cenowego.