Aktualizacja navi

Ev3

Pionier e-mobilności
Po ostatniej aktualizacji (albo poprzedniej) doszła ciekawa funkcjonalność, której wcześniej nie zauważyłem.
Mianowicie ostrzeganie o suszarkach.
Zawsze było w kwestii fotoradarów, ale w kwestii patroli, to nie zaobserwowałem.

A wczoraj zdziwienie - Yanosik się drze że kontrola, ale wbudowana nawigacja również, wraz z symbolem czapki policyjnej......

I co ważne, oświetleni cichociemni faktycznie byli na drodze.

Poobserwuję - jeśli będą miały równą skuteczność, to będzie można zrezygnować z yanosika....

P.S.
A może ktoś wie skąd biorą takie dane online?

krzyss

Pionier e-mobilności
Po ostatniej aktualizacji (albo poprzedniej) doszła ciekawa funkcjonalność, której wcześniej nie zauważyłem.
Mianowicie ostrzeganie o suszarkach.
Zawsze było w kwestii fotoradarów, ale w kwestii patroli, to nie zaobserwowałem.

A wczoraj zdziwienie - Yanosik się drze że kontrola, ale wbudowana nawigacja również, wraz z symbolem czapki policyjnej......

I co ważne, oświetleni cichociemni faktycznie byli na drodze.

Poobserwuję - jeśli będą miały równą skuteczność, to będzie można zrezygnować z yanosika....

P.S.
A może ktoś wie skąd biorą takie dane online?
Moze z googla ciagna ?

Ev3

Pionier e-mobilności
Moze z googla ciagna ?
A w googlu jest dość takich informacji, w porównaniu do yanosika, czy jednak niekoniecznie?

Wiem że mają Waze, ale to chyba mało popularny w Polsce program do takich celów, jak zgłaszanie mobilnych kontroli i suszarek.