Pokaż świateł LED w S3XY :)

vwir

Pionier e-mobilności
Gdzie ja napisałem coś o tym czy to co zrobiła tesla jest fajne czy nie? Pewnie, że jest fajne. Czasami mam wrażenie, ze fanatycy tesli mają jakiś brain damage. Widzą rzeczy, które nie istnieją. Cały czas komentuję zachowanie redaktora. Nie tesli.

JareG

Pionier e-mobilności
Czasami mam wrażenie, ze fanatycy tesli mają jakiś brain damage. Widzą rzeczy, które nie istnieją.
Ojtam ojtam, po co od razu te kłopoty z Muskiem :LOL:
BTW: To jest jak syndrom oblężonej twierdzy :) Ale nie tylko Teslowcy tak mają - np. takie samo stanowisko prezentuje nasz polski odłam KK.. uważają, że cały czas im się krzywda dzieje, że są gnębieni, etc. etc. 🤣
Ja już wolę Teslowców.. zdecydowanie bardziej wolę.
Cały czas komentuję zachowanie redaktora. Nie tesli.
Redaktor też się może zacahwycać pierdołami. A poza tym, może napisał to bardziej jako Łukasz X. niż jako redaktor..?
Nie bądźmy dla siebie takimi Kargulami/Pawlakami :)

Pozdrawiam

Michal

Moderator
Ale poczekaj, to matrix led uważasz za nową jakość, bo ja nadal nie rozumiem... Czy sterta samochodów na świecie już tego nie ma?
A teraz odpowiedz mi - ile samochodów ma pokaż światła zsynchronizowany z muzyką? To właśnie jest nowa jakość.

Czasami mam wrażenie, że hejterzy Tesli mają jakiś brain damage...

Michal

Moderator
Last edited:

krzyss

Pionier e-mobilności
W ogóle to w PL nadal mamy kupę bezdomnych, w sierocińcach dzieci bez rodzin, a w Afryce nadal umierają z głodu, więc zachwycanie się EV ogólnie jest nie na miejscu. Można w ten sposób zbijać wszystko co jest fajne...
Ja nie mam dzieci, chcialem adoptowac ale w Polsce sie nie da. Za duzo przepisow.

krzyss

Pionier e-mobilności
Działające matrixy to wyimaginowany penis? Hmmmm....

To o czym piszę to przesunięcie programistów z rzeczy efektownych do rzeczy przydatnych.
Ty piszesz o swiatlach bardziej zaawansowanych, ale swiatla sa ok, mam w nosie matrixy automatyczne. Ja bym chcial zeby wycieraczki dzialaly jak trzeba :-( teraz w zimowych warunkach jest dramat… a jeszcze schowali ikonke od wycieraczek… i wypisuja pierdoly ze mozesz sam zmieniac menu na ekranie ale wycieraczek sie nie da wyciagnac jako ikonki…

vwir

Pionier e-mobilności
To mnie akurat drażni w mach-e. Niektóre rzeczy przydałoby się mieć na głównym ekranie, ale się nie da ich tam wyciągnąć. W leafie mam kamery 360 i obieg zamknięty pod osobnym klawiszem, zawsze w tym samym miejscu i to jest super. A w mach-e zanim załapię kontekst i kliknę dwa razy na ekranie to w środku mam już smród z diesla jadącego przede mną i w sumie to mogę tego obiegu zamkniętego już nie włączać.

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Serio? Nowa jakość? Odpalili wreszcie te adaptacyjne matrixy? To by była realna wartość dla klientów, a nie miganie światełkami na postoju.

Tak. Zgadzam się, że to kompletnie niepraktyczne, ale jednocześnie powoduje, że wieść się niesie. To mam na myśli mówiąc "Zupełnie nowa jakość", Tesla po raz kolejny daje ludziom fajną zabawkę, a nie tylko urządzenie do przemieszczania się z miejsca na miejsce. To zupełnie inna kategoria.

Michal

Moderator
Gdyby ktoś był zainteresowany, to trafiłem na info - jakie światła są montowane w Teslach:
[źródło]