Finanse… chcialem auto za max 160kzl potrm mowie wezme tesle sr za 200kzl ale mowie napewno bedzie za mala bateria wezme za 240kzl…Czemu wszyscy zamawiaja bialy?
Totalnie tego nie rozumiem. Ja podczas wyboru, bialy byl jednym kolorem ktory wiedzialem za na bank nie wezme.
U mnie byla walka miedzy czarny czy czerowny ale w koncu padlo na: LR, czerwony, biale wnetrze i 18-tki. Wyjezdzam z salonu i jade od razu full PPF zalozyc a kolo czerwca czarne 19-tki
Finanse… chcialem auto za max 160kzl potrm mowie wezme tesle sr za 200kzl ale mowie napewno bedzie za mala bateria wezme za 240kzl…
Kolor 5000???? No nie co za duzo to nie zdrowo…
I te 5000.- juz zaoszczedzilem![]()
tak to niestety dzis wyglada w EV segmentu C.. chociaz odkad SR+ zdrozal to argument oslablchcialem auto za max 160kzl potrm mowie wezme tesle sr za 200kzl
Z tego co wiem Tesla PL obdzwania ludzi i odznacza ich w systemie, dopiero na odnzaczonych robia alokacje. VIN w kodzie stronie moze sie pojawic po a) zaladunku b) opuszczenia Singapuru c) doplyniecia do Suez d) lub nie pojawi sie w ogole…. mimo ze w systemie Tesla jestjeśli ludzie z UK i Francji piszą ze mają juz VIN w kodzie strony i kilka statków płynie, a my VIN nie mamy to znaczy ze nasze jeszcze nie płyną?