TM3 MIC - AMD Ryzen czy intel Atom

Bronek

Pionier e-mobilności
z kamera cofania juz sobie przestaje radzic :D
Kiedys nie było bocznych itd. Tak myślę, że jednak FSD ( nie u nas) daje popalic. Nie znam, więc to tylko przypuszczenia.
Strasznie kombinują, jest jakaś presja aby te aktualizacje były często i miały nowinki. To staje sie znakiem rozpoznawczym. Juz nikogo nie bulwesuje sedan babski z 4 sek do 100.

wacu

Zadomawiam się
Z rozrzewnieniem czytam te rozkminy, czy Atom czy AMD w konkretnym miesiącu/vinie/statku i ile prundu zje.

Nie zrozumcie mnie źle - sam przed odbiorem sprawdzałem VINy w dark webie ..aaa po odbiorze po prostu używam auta i cieszę się jego ficzerami, prawie jak nowym zestawem Lego
Dlaczego w Dark Web? Nie ma nigdzie informacji o konfiguracji na podstawie VIN?

Michal

Moderator
Tu masz dekoder: [klik]

Boko

Fachowiec
W innym watku, jedna z osoba ktora ma miec odbior potwierdzony w marcu, zapytala Tesla czy to beda samochody juz z AMD i otrzymala potwierdzenie ze takie maja byc.

wacu

Zadomawiam się
W innym watku, jedna z osoba ktora ma miec odbior potwierdzony w marcu, zapytala Tesla czy to beda samochody juz z AMD i otrzymala potwierdzenie ze takie maja byc.
Tak, ale to bezpośrednio Teslę pytała, natomiast ja mam VIN od Arval i chciałem sobie coś sprawdzić, ale widzę że to nie ma sensu i po prostu poczekam na auto. O ile w ogóle będzie. :/

Boko

Fachowiec
Obserwuje sobie watek w ktorym ludzie w xls wpisuja co dostali. Im dalej tym wiecej zielonego...oczywiscie Made In USA ale wedlug informacji, Chiny o wiele wczesniej niz USA adoptuja upgrady w modelach
1643971946450.png