Mam te samą wersję, otwierałem wczoraj 3 razy i się nie zaciąłWczoraj wpadł update I się bez roblemu wykonał, z opisu nic ciekawego, ale dziś na kilkanaście otwarć bagażnika ani razu sie nie zablokował podczas otwierania.
Jest to zbyt piękne aby było prawdziwe, stąd pytanie: czy możecie potwierdzić prawidłowe działanie bagażnika na sofcie 2022.12.3.1?
Ci co śledzą forum wiedzą że awaryjność mojej Tm 3 mnie załamuje (ostatnio mechanizm wycieraczek wyrwał się na wolność i jeździł mi ramionami po masce, mobilny serwis wymienił cały mechanizm i porządnie skrecil, ale maska jest porysowana do żywego), normalnie samochód skręcany nogami przez ślepego murzyna po cracku, ale gdyby w końcu naprawili ten bagażnik to była by dla mnie jakaś jaskółka że może w końcu jest nadzieja, ogarną te awarie i jakoś to będzie działać. Bo juz dawno straciłem serce dla tego samochodu i ostrzegam innych przed kupowaniem w ciemno "bo Musk". Musk tego nie składa, tylko ludzie na odwal bo wiedzą że nie ma już potem żadnej kontroli jakości, nawet przed wydaniem samochodu klientowi.
Czy ty masz wersje z FREE-mont ?? Bo ja do jakości mojego chińczyka nie mogę się przyczepić.