Nie otwierajacy sie bagaznik i serwis mobilny..

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Słuchajcie. Miałem w końcu serwis mobilny 09.06.2022. Wymienione dwa siłowniki i śmiga aż miło. Na tą chwilę. Zrobiony pełen przegląd auta, oraz usunięcie piszczenia szyb gdy wilgotno. Technik super, ogarnięty i bardzo miły. Naprawdę jestem pod wrażeniem👌🏼 Gdyby tak w Berlinie robili to bym ich zawsze polecał!👍🏼
tak tylko podpytam, na tylnej klapie masz w TM3 dwa siłowniki?

krzyss

Pionier e-mobilności
Słuchajcie. Miałem w końcu serwis mobilny 09.06.2022. Wymienione dwa siłowniki i śmiga aż miło. Na tą chwilę. Zrobiony pełen przegląd auta, oraz usunięcie piszczenia szyb gdy wilgotno. Technik super, ogarnięty i bardzo miły. Naprawdę jestem pod wrażeniem👌🏼 Gdyby tak w Berlinie robili to bym ich zawsze polecał!👍🏼
A masz juz aktualizacje ktora miala naprawiac nie otwieranie sie klapy ?
Jak zglosiles problem ? Ja zglosilem przez apke i odwolali wizyte i kazali czekac na aktualizacje…

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Ma pewnie jeden elektryczny i jeden gazowy.
Dokładnie. Mi wmawiali od pół roku że to wina temperatury. Po długich rozmowach problem jaki występował przy wysokich temperaturach, to niezamykanie się klapy lub otwieranie do połowy. Tak twierdziła tesla. U mnie nie otwierała się wcale. Postawiłem na swoim i powiedziałem ze mimo wszystko chce mieć serwis mobilny bo już mam dosyć szarpania się z klapa. Przyjechali, zrobili i działa 🤔

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Tak. Podkleił przy końcu szyby taśmę izolacyjną „frotkę” w którymś miejscu. Trochę mu to zajęło żeby się dobrać ale skutecznie działa.

ciastek

Pionier e-mobilności
W temacie bagażnika - do umówionej wizyty dołożyli mi "Install O-ring On Trunk Power Strut". Szczegóły w załączniku. Śmieszne.
Choć śmieszniejszy jest recall dla Japonii, który znalazłem przy okazji - "
Retrofit the emergency flare with a sponge holder and install the assembly in the driver door pocket." :D

Attachments

• SB-22-11-001_Install_O-ring_On_Trunk_Power_Strut.pdf
    293,6 KB · Liczba wyświetleń: 7 811
  • SB-22-90-001_Retrofit_Emergency_Flare_Japan.pdf
    339 KB · Liczba wyświetleń: 119