Czyzby bateria 2170L (82kWh) w najnowszym TM3 LR i P?

newbe

Posiadacz elektryka
Tak, ale już w lutym cena wynosiła 244.990 zł, a zasięg taki sam - 580 km, więc teoria chybiona. Na tej podstawie widać, że cena ma niewiele wspólnego ze zmianą zasięgu na poziomie +-5%.
Wiem, na stanie już były oferowane z podwyżką. Osoby które odbierały w Lutyz z zamówień z przed Nowego Roku mieli chyba nadał za 239990.

krzyss

Pionier e-mobilności
Tak, ale już w lutym cena wynosiła 244.990 zł, a zasięg taki sam - 580 km, więc teoria chybiona. Na tej podstawie widać, że cena ma niewiele wspólnego ze zmianą zasięgu na poziomie +-5%.
Chyba w marcu... i nie dawalo sie juz odebrac auta z aktualnej dostawy.

krzyss

Pionier e-mobilności
No na to liczę, chociaż mentalnie się przygotowałem na podwyżkę.
Na nowa baterie i grzana kierownice sie przygotuj ;) wszyscy zazdrosza 😜

slaveq

Pionier e-mobilności
Na nowa baterie i grzana kierownice sie przygotuj ;) wszyscy zazdrosza 😜
No miły bonus:). Ale od grudnia kiedy zacząłem się zastanawiać nad zakupem to już jest nowe wnętrze, światła, usunięcie chromu, dwie wersje baterii, kolejna zmiana wykończenia wnętrza i teraz jeszcze grzana kierownica :). Strach pomyśleć ile zmian będzie za rok w tym aucie :).

Bartosz

Pionier e-mobilności
No miły bonus:). Ale od grudnia kiedy zacząłem się zastanawiać nad zakupem to już jest nowe wnętrze, światła, usunięcie chromu, dwie wersje baterii, kolejna zmiana wykończenia wnętrza i teraz jeszcze grzana kierownica :). Strach pomyśleć ile zmian będzie za rok w tym aucie :).
Ale auto jest cały czas fajne. To sprzed roku daje nie mniej radości niż obecne. Powiedzmy sobie szczerze, kolor listew ozdobnych czy zasięg +-50 km, czy podgrzewana kierownica to są drobiazgi, które od strony praktycznej czy estetycznej niewiele zmieniają.

slaveq

Pionier e-mobilności
Ale auto jest cały czas fajne. To sprzed roku daje nie mniej radości niż obecne. Powiedzmy sobie szczerze, kolor listew ozdobnych czy zasięg +-50 km, czy podgrzewana kierownica to są drobiazgi, które od strony praktycznej czy estetycznej niewiele zmieniają.
A to oczywiście, tylko stwierdzam że nie warto czekać jeśli człowiek się zastanawia bo co chwilę będzie coś innego, nowe dodatki itp. i tak można się wstrzymywać z zakupem w nieskończoność. Ja czekałem bardziej ze względów finansowych a te nowości to tylko jak napisałem miłe dodatki.