Tesla Model Y, dostawy III kwartał 2022

Next

Nowy na Forum
Mam zamówioną wersję Performance z czarnym wnętrzem i białym lakierem. Wcześniej była data na sierpień 2022 od początku zamówienia. Jakieś dwa tygodnie temu wskoczył marzec🤯 Próbuje to z nimi wyjaśnić, ale odpowiadają jak to oni🫣
Zamawiałem pod koniec maja MYP czarna i termin odbioru pokazuje sierpień-październik.Patrząc na twoje zamówienie,aż strach pomyśleć jaki będę miał termin.Z ciekawości zapytam,czy masz załatwione finansowanie?

pluto

Pionier e-mobilności
XP7 = Tesla Inc. Berlin, Germany :)

RafalO

Zadomawiam się
Niemcy nacierają! Ciekawe jakie różnice pomiędzy LR z Chin a z Niemiec? Coś wynalazłem w internetach ale niekoniecznie musi się sprawdzić.

XYZ

Fachowiec
Niemcy nacierają! Ciekawe jakie różnice pomiędzy LR z Chin a z Niemiec? Coś wynalazłem w internetach ale niekoniecznie musi się sprawdzić.
Byleby tylko nawigacja nie była jedynie w dialekcie mandaryński……..cała reszta ujdzie 😛😂😂😂

misha555

Zadomawiam się
Moja chińszczyzna ma być do odebrania 9 września. Jak ktoś z Warszawy odbierze LR z MiB możemy się umówić na oględziny i porównanie.
Ja z okolic Poznania😉 być może odbiorę jeszcze w tym tygodniu😁

RafalO

Zadomawiam się
W Tesla stoją białe i czarne performance z 6-10 sztuk i na salonie 2 białe LR z Berlina.

Attachments

• 20220829_154137.jpg
    20220829_154137.jpg
    2,1 MB · Liczba wyświetleń: 28