30 000 i "na zachodzie bez zmian"

JareG

Pionier e-mobilności
Yeaaahhh.. 🤣
Citroen = małe, a cieszy :D

Pozdrawiam

p0li

Pionier e-mobilności
tak z tym małe bym nie przesadzal - w sumie to klasa C i z tyłu wiecej miejsca niż w Leafie no i oczywiście najwięcej wśród aut PSA

pluto

Pionier e-mobilności
tak z tym małe bym nie przesadzal - w sumie to klasa C i z tyłu wiecej miejsca niż w Leafie no i oczywiście najwięcej wśród aut PSA
W piątek pojeździłem e-C4 (szukając następcy ZOE) i wnętrze auta faktycznie nie jest małe jak na auto klasy C, ale mnie urzekła CUPRA BORN która tak macając i porównując bezpośrednio z citroenem jest większa w środku (pomimo że jest krótsza od e-C4) - więc chyba to będzie następca ZOE. :)

p0li

Pionier e-mobilności
cupra bardzo fajna i "jakas" w porownaniu z VW ale niestety jest z rodziny vw a ten jest na drugim miejscu na mojej liscie marek z ktorych samochodow dobrowolnie nie kupie 😬

solik

Pionier e-mobilności
przegonisz mnie spokojnie bo jestem ograniczony leasingiem - nie moge jeździć tyle ile bym chciał
a to nie jest limit calosciowy tylko roczny? czy w kazdym roku wyjdzie duzo i nie ma to znaczenia jaki jest limit calosciowy :)

consigliero

Pionier e-mobilności
Co jest na pierwszym?

PiotrS

Posiadacz elektryka
cupra bardzo fajna i "jakas" w porownaniu z VW ale niestety jest z rodziny vw a ten jest na drugim miejscu na mojej liscie marek z ktorych samochodow dobrowolnie nie kupie 😬
Kiedyś pojechałem do sklepu po telewizor z zamiarem kupienia czegoś co nie jest Samsungiem.
Oczywiście kupiłem Samsunga ;)