Wydruk 3D - przydatne rzeczy

sredni

Zadomawiam się
Ale Twój projekt to do jakiegos organizatora „third party”? U mnie schowek w konsoli wyglada inaczej…
tak, linki są w opisie i do tacki i do adaptera. Jak potrzebujesz jakiegoś konkretnego wymiaru to daj znać, coś się wymyśli 😎
Tez prawie rozebrałem pol auta …
Ja już sprawdzałem ceny w SC demontażu fotela kierowcy aby dostac się do podłogi… 😂
no to teraz wiem że muszę to zrobić szybciej niż wcześniej 😅

sredni

Zadomawiam się
Polecam siatki ochronne na wyloty wentylacji podłogowej.

Ja zdecydowałem się na wydruk dopiero po (nierównej) walce z kasztanami, które wpadły do wylotu wentylacji i radośnie turlały się przy każdym zakręcie 😂
takie szybkie pytanie, bo jest drugi projekt tych kratek który mi się bardziej podoba (hex 😍) i jest on ciut (ponad 1cm po wnętrzu wylotu) węższy od tego co wrzuciłeś, możesz pokazać jak to wygląda i pasuje u Ciebie?

Giaur77

Fachowiec
takie szybkie pytanie, bo jest drugi projekt tych kratek który mi się bardziej podoba (hex 😍) i jest on ciut (ponad 1cm po wnętrzu wylotu) węższy od tego co wrzuciłeś, możesz pokazać jak to wygląda i pasuje u Ciebie?
U mnie nie-hex pasuje, chociaż były luzy i dałem taśmę dwustronną, aby zostało na planowanym miejscu. Wygląda to tak:

20221010_170246 (Duży) — kopia.jpg20221010_170306 (Duży) — kopia.jpg

sredni

Zadomawiam się
Teraz widzę, że nie-hex jest nakładany na wylot, a hex wchodzi do środka, stąd ta różnica.
Super, dzięki za rozjaśnienie tematu, hex leci do druku 😎

lookash_c

Pionier e-mobilności
Ten sam wykonalem ja: nadmuch na nogi na maxa i postukać w podłogę. Kasztan lekko podskoczył a pęd powietrza go wydmuchał. Zanim na to wpadłem męczyłem się z 1h próbując wyciągnąc go drutem oklejonym taśma dwustronna. Jednego tak się udało nawet wyciągnąć 😁
Masz może film, albo chociaż zdjęcia?
;-D